Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

El Temps a Tarragona: núvols persistents, però poca pluja

La previsió meteorològica d'aquest divendres, 11 d'octubre

Diari de Tarragona

Whatsapp
La predicció meteorològica d'aquest divendres a Tarragona. FONT: Meteo.cat

La predicció meteorològica d'aquest divendres a Tarragona. FONT: Meteo.cat

Previsió per a avui

A la depressió Central, al litoral i prelitoral hi haurà núvols baixos fins a mig matí i novament a partir del vespre que deixaran el cel molt ennuvolat o puntualment cobert, mentre que la resta de la jornada dominarà el cel serè o poc ennuvolat a la depressió Central i entre poc i mig ennuvolat al litoral i prelitoral. A la resta del territori dominarà el cel serè o poc ennuvolat fins al vespre i a partir de llavors arribaran núvols alts i prims arreu del territori i es formaran núvols de retenció al vessant sud del Pirineu i Prepirineu, sobretot occidental.

Pluja

És probable algun plugim feble i dispers al sector central del litoral i prelitoral fins a migdia, que acumularà quantitats entre inapreciables i minses.

Temperatures

Temperatura mínima entre lleugerament i moderadament més alta a Ponent i a l'interior de les Terres de l'Ebre, i similar a la resta del territori, tot i que a l'Empordà baixarà lleument. Rondarà entre 5 i10 ºC al Pirineu, entre 7 i 12 ºC al Prepirineu, entre 14 i 19 ºC al litoral i a les Terres de l'Ebre i entre 10 i 15 ºC a la resta del territori. Pel que fa a la temperatura màxima pujarà entre lleugerament i moderadament, si bé l'ascens podrà ser acusat al vessant nord del Pirineu. Oscil·larà entre 24 i 29 ºC a Ponent, a les Terres de l'Ebre i extrem nord-est i entre 22 i 27 ºC a la resta del país.

Vent

Fins a primera hora del matí el vent serà fluix i de direcció variable, amb terral al litoral i intervals de calma a l'interior. La resta de la jornada s'imposarà el vent de component sud entre fluix i moderat en general, amb cops forts al litoral i prelitoral. Malgrat això, al final del dia quedarà fluix i de direcció variable al nord de la depressió Central i a valls del Pirineu i Prepirineu.

Tendència per a demà

Cel cobert a tot el territori. Al vespre la nuvolositat minvarà de sud a nord.

Temas

Comentarios

Lea También