El Temps a Tarragona: petita treva fins Dilluns de Pàsqua, que plourà

La previsió meteorològica d'aquest diumenge 12 d'abril

11 abril 2020 09:53 | Actualizado a 12 abril 2020 17:56
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Previsió per a avui

El cel romandrà entre mig i molt ennuvolat per bandes de núvols alts i mitjans que creuaran el país d'oest a est, sobretot al matí. A banda, a la tarda creixeran nuvolades a punts del Pirineu. Independentment, a partir del vespre hi haurà intervals de núvols baixos al litoral. Al final del dia la nuvolositat minvarà en general.

Temperatures

La temperatura mínima serà semblant i la màxima serà semblant o lleugerament més baixa. La mínima voltarà entre 2 i 7 ºC al Pirineu, entre 7 i 12 ºC al litoral central i sud, així com a Ponent, i entre 3 i 8 ºC a la resta del país. Per la seva banda, la màxima oscil·larà entre 15 i 20 ºC al Pirineu i entre els 17 i 22 ºC a la resta.

Vent

Bufarà el vent fluix amb algun cop moderat, de component sud a l'interior i de component est al litoral.

Tendència per a demà

Al llarg de la matinada la nuvolositat augmentarà progressivament i a partir de mig matí el cel quedarà entre molt ennuvolat i cobert en general, si bé al quadrant nord-oest i punts de Ponent la nuvolositat serà menys compacta i abundant. Al final del dia la nuvolositat tendirà a minvar a la meitat sud. Al llarg de la matinada precipitarà al litoral i durant el matí s'estendrà al prelitoral i a la resta de la meitat est. Durant la tarda la precipitació afectarà qualsevol punt del territori.

Comentarios
Multimedia Diari