El Temps a Tarragona: pluges fins al migdia i núvols tot el dia

La previsió meteorològica d'aquest divendres 17 de maig

16 mayo 2019 17:03 | Actualizado a 25 mayo 2019 19:10
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Previsió per a avui

El cel estarà molt ennuvolat o cobert. A partir de mitja tarda la nuvolositat minvarà de Ponent i de Terres de l'Ebre on quedarà entre poc i mig ennuvolat.

Pluges

De matinada s'espera precipitació a la meitat oest i en n'és probable a la resta del territori. A partir del matí se n'espera a qualsevol punt del territori, si bé serà més continuada al litoral i prelitoral. Malgrat tot, la precipitació desapareixerà de les Terres de l'Ebre i de Ponent. Al vespre tendirà a minvar arreu. Serà d'intensitat entre feble i moderada, localment forta al litoral i prelitoral central i sud, i al quadrant nord-est.

Temperatures

La temperatura mínima serà semblant o lleugerament més alta. Se situarà entre 3 i 8 ºC al Pirineu, entre 10 i 15 ºC al litoral i entre 7 i 12 ºC a la resta. Per la seva banda, la temperatura màxima serà entre lleugerament i moderadament més baixa, puntualment la baixada serà acusada a l'interior. Voltarà entre 10 i 15 ºC al Pirineu, entre 18 i 23 ºC a Ponent i al terç sud, i entre 12 i 17 ºC a la resta del territori.

Vent

El vent serà en general d'intensitat entre fluixa i moderada, amb algun cop fort. De matinada bufarà de component sud i est. Al matí s'imposarà el mestral a les Terres de l'Ebre. A partir de vespre bufarà el vent de component nord i oest, amb mestral al terç sud i tramuntana a l'Empordà. A la resta del territori serà fluix i de direcció variable.

Tendència per a demà

De matinada la nuvolositat minvarà i quedarà poc ennuvolat arreu i entre mig i molt ennuvolat al terç nord i a la resta del quadrant nord-est. A partir de migdia la nuvolositat augmentarà en general i el cel quedarà molt ennuvolat. Amb tot, al terç nord i quadrant nord-est quedarà cobert a la tarda.

Comentarios
Multimedia Diari