Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

El Temps a Tarragona: pluges fins al migdia i núvols tot el dia

La previsió meteorològica d'aquest divendres 17 de maig

Diari de Tarragona

Whatsapp
La predicció meteorològica d'aquest divendres a Tarragona. FONT: Meteo.cat

La predicció meteorològica d'aquest divendres a Tarragona. FONT: Meteo.cat

Previsió per a avui

El cel estarà molt ennuvolat o cobert. A partir de mitja tarda la nuvolositat minvarà de Ponent i de Terres de l'Ebre on quedarà entre poc i mig ennuvolat.

Pluges

De matinada s'espera precipitació a la meitat oest i en n'és probable a la resta del territori. A partir del matí se n'espera a qualsevol punt del territori, si bé serà més continuada al litoral i prelitoral. Malgrat tot, la precipitació desapareixerà de les Terres de l'Ebre i de Ponent. Al vespre tendirà a minvar arreu. Serà d'intensitat entre feble i moderada, localment forta al litoral i prelitoral central i sud, i al quadrant nord-est.

Temperatures

La temperatura mínima serà semblant o lleugerament més alta. Se situarà entre 3 i 8 ºC al Pirineu, entre 10 i 15 ºC al litoral i entre 7 i 12 ºC a la resta. Per la seva banda, la temperatura màxima serà entre lleugerament i moderadament més baixa, puntualment la baixada serà acusada a l'interior. Voltarà entre 10 i 15 ºC al Pirineu, entre 18 i 23 ºC a Ponent i al terç sud, i entre 12 i 17 ºC a la resta del territori.

Vent

El vent serà en general d'intensitat entre fluixa i moderada, amb algun cop fort. De matinada bufarà de component sud i est. Al matí s'imposarà el mestral a les Terres de l'Ebre. A partir de vespre bufarà el vent de component nord i oest, amb mestral al terç sud i tramuntana a l'Empordà. A la resta del territori serà fluix i de direcció variable.

Tendència per a demà

De matinada la nuvolositat minvarà i quedarà poc ennuvolat arreu i entre mig i molt ennuvolat al terç nord i a la resta del quadrant nord-est. A partir de migdia la nuvolositat augmentarà en general i el cel quedarà molt ennuvolat. Amb tot, al terç nord i quadrant nord-est quedarà cobert a la tarda.

Temas

Comentarios

Lea También