Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

El Temps a Tarragona: pluges per refrescar

La previsió meteorològica d'aquest diumenge 14 de juliol

Diari de Tarragona

Whatsapp
La predicció meteorològica d'aquest diumenge a Tarragona. FONT: Meteo.cat

La predicció meteorològica d'aquest diumenge a Tarragona. FONT: Meteo.cat

Previsió per a avui

Cel entre mig i molt ennuvolat en general. A partir de mig matí creixeran nuvolades que deixaran el cel molt ennuvolat en conjunt i puntualment cobert. Al final del dia la nuvolositat tendirà a minvar.

Pluja

De matinada s'esperen ruixats dispersos al terç oest que al llarg del matí s'estendran a altres punts de la meitat oest. A partir de migdia s'esperen ruixats i xàfecs a punts de muntanya, que fins al vespre podran afectar a qualsevol punt del territori, si bé seran més freqüents a l'interior, sobretot al Pirineu, Prepirineu i la serralada prelitoral. La intensitat de la precipitació serà entre feble i moderada, localment forta a l'interior, i podran anar acompanyades de tempesta i de calamarsa o pedra. S'acumularan quantitats entre minses i poc abundants de precipitació, si bé seran localment abundants a l'interior.

Temperatures

Temperatura mínima semblant o lleugerament més baixa; en alguns punts s'enregistrarà al final del dia. Màxima en descens, que serà lleuger al litoral i moderat o acusat a l'interior. La mínima es mourà entre els 10 i 15 ºC al Pirineu, entre 13 i 18 ºC al Prepirineu, entre 15 i 20 ºC a la depressió Central i al prelitoral nord, i entre 19 i 24 ºC a la resta. La màxima arribarà a valors d'entre 20 i 25 ºC al Pirineu, entre 23 i 28 ºC al Prepirineu i entre 26 i 31 ºC a la resta del territori.

Visibilitat

La visibilitat serà entre bona i regular en general, excepte a zones elevades del país on serà excel·lent. Malgrat això, fins a mig matí hi haurà bancs de boirina i boira a planes i fondalades de l'interior del país que localment persistiran tota la jornada al nord de Ponent i de l'altiplà Central. Per altra banda, és probable la formació de boira a punts del litoral, sobretot del sector nord.

Vent

Al principi i al final del dia el vent serà fluix i variable, si bé al final de la jornada bufarà tramuntana entre fluixa i moderada a l'Empordà, amb cops forts al nord del cap de Creus. A la resta el vent serà fluix i variable, amb domini del component est al litoral al centre de la jornada. Independentment, en moments de xàfec hi haurà cops forts.

Tendència per a demà

Domini de l'ambient assolellat amb cel serè o poc ennuvolat en conjunt, si bé hi haurà intervals de núvols baixos al sector central del litoral i fins a mig matí al vessant nord del Pirineu. A més, a partir de migdia creixeran núvols d'evolució diürna a punts de muntanya que deixaran el cel entre poc i mig ennuvolat. Temperatura mínima en descens, lleuger en general i moderat en alguns punts de l'interior. La màxima serà lleugerament més alta.

Temas

Comentarios

Lea También