El Temps a Tarragona: pluges per refrescar

La previsió meteorològica d'aquest diumenge 14 de juliol

13 julio 2019 12:24 | Actualizado a 16 julio 2019 11:20
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Previsió per a avui

Cel entre mig i molt ennuvolat en general. A partir de mig matí creixeran nuvolades que deixaran el cel molt ennuvolat en conjunt i puntualment cobert. Al final del dia la nuvolositat tendirà a minvar.

Pluja

De matinada s'esperen ruixats dispersos al terç oest que al llarg del matí s'estendran a altres punts de la meitat oest. A partir de migdia s'esperen ruixats i xàfecs a punts de muntanya, que fins al vespre podran afectar a qualsevol punt del territori, si bé seran més freqüents a l'interior, sobretot al Pirineu, Prepirineu i la serralada prelitoral. La intensitat de la precipitació serà entre feble i moderada, localment forta a l'interior, i podran anar acompanyades de tempesta i de calamarsa o pedra. S'acumularan quantitats entre minses i poc abundants de precipitació, si bé seran localment abundants a l'interior.

Temperatures

Temperatura mínima semblant o lleugerament més baixa; en alguns punts s'enregistrarà al final del dia. Màxima en descens, que serà lleuger al litoral i moderat o acusat a l'interior. La mínima es mourà entre els 10 i 15 ºC al Pirineu, entre 13 i 18 ºC al Prepirineu, entre 15 i 20 ºC a la depressió Central i al prelitoral nord, i entre 19 i 24 ºC a la resta. La màxima arribarà a valors d'entre 20 i 25 ºC al Pirineu, entre 23 i 28 ºC al Prepirineu i entre 26 i 31 ºC a la resta del territori.

Visibilitat

La visibilitat serà entre bona i regular en general, excepte a zones elevades del país on serà excel·lent. Malgrat això, fins a mig matí hi haurà bancs de boirina i boira a planes i fondalades de l'interior del país que localment persistiran tota la jornada al nord de Ponent i de l'altiplà Central. Per altra banda, és probable la formació de boira a punts del litoral, sobretot del sector nord.

Vent

Al principi i al final del dia el vent serà fluix i variable, si bé al final de la jornada bufarà tramuntana entre fluixa i moderada a l'Empordà, amb cops forts al nord del cap de Creus. A la resta el vent serà fluix i variable, amb domini del component est al litoral al centre de la jornada. Independentment, en moments de xàfec hi haurà cops forts.

Tendència per a demà

Domini de l'ambient assolellat amb cel serè o poc ennuvolat en conjunt, si bé hi haurà intervals de núvols baixos al sector central del litoral i fins a mig matí al vessant nord del Pirineu. A més, a partir de migdia creixeran núvols d'evolució diürna a punts de muntanya que deixaran el cel entre poc i mig ennuvolat. Temperatura mínima en descens, lleuger en general i moderat en alguns punts de l'interior. La màxima serà lleugerament més alta.

Comentarios
Multimedia Diari