El Temps a Tarragona: pluja agraïda avui i part de dijous

La previsió meteorològica d'aquest dimecres, 4 de desembre

03 diciembre 2019 10:39 | Actualizado a 04 diciembre 2019 18:04
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Previsió per a avui

Durant la primera meitat del dia hi haurà un augment progressiu de la nuvolositat d'est a oest i el cel quedarà cobert o molt ennuvolat en conjunt, amb núvols més trencats al Pirineu i al Prepirineu occidental fins a migdia.

Pluja

S'espera precipitació al litoral, al prelitoral i a la meitat est, d'intensitat entre feble i moderada. Acumularà quantitats entre poc abundants i abundants, si bé a l'interior del quadrant nord-est i al terç sud serà localment molt abundant (més de 50 mm en 24 hores). A més, a l'interior del quadrant nord-est no es descarta que localment sigui extremadament abundant (més de 100 mm en 24 hores). A la resta del territori és probable precipitació feble i minsa a partir de migdia. La cota de neu voltarà els 1.700 metres, però al Pirineu oriental podrà baixar localment fins als 1.400 metres.

Temperatures

La temperatura mínima serà entre lleugerament i moderadament més alta. La temperatura màxima baixarà lleugerament, sobretot al litoral i al prelitoral.

Vent

El vent bufarà de components nord i est, moderat amb cops forts i puntualment molt forts al litoral, al prelitoral i a la resta de la meitat est. Independentment, al Pirineu i al Prepirineu occidental, així com al pla de Lleida, serà entre fluix i moderat.

Tendència per a demà

Fins a mig matí s'espera precipitació al litoral, al prelitoral i a la meitat est, d'intensitat feble o localment moderada, mentre que n'és possible a la resta del territori. A partir d'aleshores no es descarta algun ruixat feble i aïllat en general. La cota de neu voltarà els 1.600 metres, si bé de matinada podrà baixar fins als 1.400 metres al Pirineu oriental i al massís del Port.

Comentarios
Multimedia Diari