El Temps a Tarragona: pluja al matí, sol per la tarda

La previsió meteorològica d'aquest diumenge 16 de desembre

15 diciembre 2018 16:45 | Actualizado a 01 marzo 2019 12:44
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Previsió per a avui

Cel cobert o molt ennuvolat arreu fins a primeres hores de la tarda. A partir de llavors s'obriran clarianes pel terç oest, que progressivament s'estendran a la resta del territori i al final del dia quedarà serè o poc ennuvolat en general, tret del vessant nord del Pirineu i de punts de l'altiplà central on hi haurà núvols baixos. De matinada s'iniciarà precipitació pel Pirineu Occidental i al llarg del matí avançarà d'oest a est fins a afectar qualsevol punt. Al llarg de la tarda tendirà a desaparèixer d'oest a est. En general seran d'intensitat feble.

Temperatures

La temperatura mínima serà entre lleugerament i moderadament més alta. A l'interior alguns valors es donaran al final del dia. Es mouran entre -1 i 4 ºC al Pirineu, entre 1 i 6 ºC al Prepirineu, entre 3 i 8 ºC a la depressió Central i al prelitoral, i entre 7 i 12 ºC al litoral. La temperatura màxima serà semblant o lleugerament més baixa. Oscil·larà entre 5 i 10 ºC al Pirineu, entre 11 i 16 ºC al litoral i al prelitoral, i entre 8 i 13 ºC a la resta del territori.

Visibilitat

La visibilitat serà regular o dolenta a cotes mitjanes i elevades, i regular a la resta. Es formaran nombrosos bancs de boira i boirina als vessants i cims de les muntanyes. Al llarg de la tarda tendirà a millorar progressivament, en especial a la meitat sud.

Vent

Bufarà vent de component oest entre fluix i moderat en general, tot i que hi haurà cops forts al sector central del litoral i prelitoral, a l'Altiplà Central i a cotes elevades de la resta del territori. A més, a partir de la tarda entrarà tramuntana moderada amb cops forts al nord de l'Alt Empordà, així com mestral a les Terres de l'Ebre. Tot i això, a l'interior del nord-est hi haurà estones de vent fluix i variable.

Tendència per a demà

Cel serè o poc ennuvolat, tot i que al llarg de la jornada hi haurà intervals de núvols baixos al sud de la Costa Brava i al nord del litoral i prelitoral central. Al llarg de la tarda arribaran d'oest a est núvols alts i mitjans que al final del dia deixaran el cel mig ennuvolat. A banda, fins a primeres hores del matí estarà entre mig i molt ennuvolat al vessant nord del Pirineu.

Comentarios
Multimedia Diari