El Temps a Tarragona: pluja amb temperatures baixes

La previsió meteorològica d'aquest diumenge, 19 de gener

18 enero 2020 12:26 | Actualizado a 18 enero 2020 12:47
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Previsió per a avui

Cel entre molt ennuvolat i cobert per núvols mitjans, més compactes al Pirineu i al litoral.

Pluja

Fins al matí s'espera precipitació a qualsevol punt. A partir d'aleshores quedarà restringida al terç sud i al vessant nord del Pirineu, i n'és possible de forma més aïllada a altres punts del litoral. La cota de neu baixarà ràpidament dels 1000 fins als 400 metres aproximadament, sobretot a l'extrem sud. Les quantitats de precipitació acumulades seran entre minses i poc abundants, localment abundants al prelitoral sud. No es descarta alguna tempesta al terç sud al centre del dia.

Temperatures

La temperatura mínima serà similar o lleugerament més baixa, sobretot al Pirineu i Prepirineu, i la màxima serà moderadament més baixa.

Visibilitat

La visibilitat serà regular, amb tendència a millorar al llarg del dia excepte al vessant nord del Pirineu i al Massís del Port on es mantindrà entre regular i dolenta.

Vent

Bufarà el vent del nord-est entre moderat i fort, amb cops molt forts a la meitat est i a punts del litoral. A la resta serà entre fluix i moderat de components nord i est, si bé durant la tarda s'establirà el mestral a les Terres de l'Ebre amb alguns cops forts.

Tendència per a demà

Cel entre molt ennuvolat i cobert, amb núvols més compactes al nord-est i a l'extrem sud.

Comentarios
Multimedia Diari