El Temps a Tarragona: pluja durant el matí

La previsió meteorològica d'aquest dimecres, 13 de novembre

12 noviembre 2019 11:09 | Actualizado a 13 noviembre 2019 18:26
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Previsió per a avui

Fins al final del matí el cel romandrà molt ennuvolat o cobert arreu. A partir de llavors s'obriran clarianes de nord-oest a sud-est i progressivament el cel anirà quedant serè o poc ennuvolat en general, si bé persistiran alguns núvols a punts del quadrant nord-est. Tot i això, al final del dia la nuvolositat tornarà a augmentar al terç oest del país. Independentment, al vessant nord del Pirineu estarà molt ennuvolat o cobert fins a mitja tarda.

Pluja

Fins a mig matí s'espera precipitació arreu tot i que amb major probabilitat a la meitat sud i oest del país. Durant la resta del dia és probable algun ruixat al vessant nord del Pirineu i és possible al nord del litoral i prelitoral central i sud de la Costa Brava. La precipitació serà d'intensitat feble en general i acumularà quantitats entre minses i poc abundants. La cota de neu voltarà els 1300 metres.

Temperatures

La temperatura mínima serà similar o lleugerament més alta. Es mourà entre -1 i 4 ºC al Pirineu i Prepirineu. entre 7 i 12 ºC al litoral central i sud i entre 3 i 8 ºC a la resta.

Vent

Fins a mig matí el vent serà fluix i de direcció variable. La resta del dia continuarà fluix i de direcció variable la nord del litoral i prelitoral central, sud de la Costa Brava i interior del quadrant nord-est, mentre que a la resta del territori s'imposarà el component nord i oest entre fluix i moderat, amb alguns cops forts a l'Empordà i a la meitat sud del país.

Tendència per a demà

Fins a mig matí el cel romandrà molt ennuvolat, puntualment cobert, en general, amb nuvolositat més compacta a la meitat oest. A partir de llavors la nuvolositat es farà menys espessa i durant les hores centrals del dia el cel quedarà transitòriament serè o poc ennuvolat. A la tarda aniran creuant bandes de núvols d'oest a est que, a estones, deixaran el cel mig ennuvolat en general i entre mig i molt ennuvolat al quadrant nord-occidental.

Comentarios
Multimedia Diari