El Temps a Tarragona: pluja i fred a qualsevol punt

La previsió meteorològica d'aquest divendres, 10 de gener

09 enero 2020 11:31 | Actualizado a 20 enero 2020 19:07
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Previsió per a avui

El cel estarà molt ennuvolat o cobert fins a mig matí. A partir d'aleshores tendiran a obrir-se clarianes de nord a sud fins a quedar serè o poc ennuvolat a la tarda, si bé fins a mitja tarda encara hi haurà nuvolositat al litoral i prelitoral central i sud. A banda, es mantindrà molt ennuvolat o cobert al vessant nord del Pirineu i hi haurà estrats baixos a la depressió Central tot el dia.

Pluja

Fins a mig matí s'espera precipitació a qualsevol punt, si bé serà més dispersa a Ponent. A partir d'aleshores i fins a primera hora de la tarda quedarà restringida a punts del litoral i prelitoral central i sud. A banda, s'espera precipitació feble i intermitent al vessant nord del Pirineu, sobretot fins a migdia. La cota de neu s'iniciarà entorn dels 1500 metres i baixarà ràpidament fins els 1000 metres al Pirineu, i fins els 1200 metres a la resta, puntualment més baixa.

Temperatures

Temperatura mínima semblant, o lleugerament més alta a l'Empordà. En molts casos es donarà al final del dia. Es mourà entre els -4 i 1 ºC al Pirineu, entre els -2 i 3 ºC a la resta de l'interior, i entre els 4 i 9 ºC al litoral. La màxima baixarà entre lleugerament i moderadament, mentre que quedarà moderadament més alta a Ponent. Quedarà entre els 6 i 11 ºC al Pirineu, Prepirineu i a l'altiplà Central, i entre els 9 i 14 ºC a la resta.

Vent

ufarà vent de components nord i oest entre fluix i moderat, si bé hi haurà intervals de vent fluix i de direcció variable al nord de la depressió Central al llarg del dia, i a punts del litoral i prelitoral central i sud fins a mitja tarda. A l'Empordà bufarà la tramuntana i a les Terres de l'Ebre el mestral, ambdós amb cops forts.

Tendència per a demà

El cel romandrà serè, tret del nord de la depressió Central on hi haurà estrats baixos durant tot el dia.

Comentarios
Multimedia Diari