El Temps a Tarragona: pluja, temperatures a la baixa i ambient de tardor

La previsió meteorològica d'aquest dimarts, 10 de setembre 

09 septiembre 2019 08:31 | Actualizado a 09 septiembre 2019 10:33
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Previsió per a avui

Cel molt ennuvolat o cobert en general amb creixement de nuvolades.

Pluja

S'esperen precipitacions d'intensitat entre feble i moderada arreu del país, menys probables de matinada a l'extrem sud-oest i més continuades a la meitat est i a la resta de litoral i prelitoral central. Fins a migdia seran localment d'intensitat forta a la meitat est, resta de litoral i prelitoral central i nord de la Costa Daurada. S'acumularan quantitats de precipitació entre poc abundants i abundants (fins a 50 mm) en general, si bé localment poden ser molt abundants (entre 50 mm i 100 mm) a la meitat est i a la resta de litoral i prelitoral central. A més, les precipitacions aniran acompanyades de tempesta i localment de calamarsa o pedra.

Temperatures

La temperatura mínima pujarà entre lleugerament i moderadament i en alguns punts s'assolirà al final del dia. Temperatura màxima en descens, moderat en general.

Visibilitat 

Visibilitat regular en general, localment dolenta als vessants de muntanyes i en moments de xàfec.

Vent

Fins a mig matí bufarà mestral moderat amb cops forts i algun de molt fort a l'extrem sud del país. A partir del matí bufarà tramuntana moderada amb cops forts i algun de molt fort a l'Empordà. A la resta s'imposarà el component nord i est, entre fluix i moderat amb cops forts, i algun de molt fort a la tarda a la costa central i als cims de les muntanyes.

Previsió per demà

Al llarg del matí la nuvolositat anirà minvant fins a deixar el cel mig ennuvolat. Independentment romandrà molt ennuvolat al vessant nord del Pirineu durant tota la jornada.

 

Comentarios
Multimedia Diari