El Temps a Tarragona: Precipitacions fins al migdia

La previsió meteorològica d'aquest dissabte, 30 d'octubre

29 octubre 2021 12:59 | Actualizado a 29 octubre 2021 13:05
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Situació general

El cel estarà molt ennuvolat o cobert fins a migdia. A partir de llavors la nuvolositat minvarà parcialment i el cel quedarà poc o mig ennuvolat, tret del quadrant nord-occidental on es mantindrà molt ennuvolat. Nogenysmenys, de nou a partir de vespre la nuvolositat de tipus alt i mig augmentarà d'oest a est del territori.

Precipitacions

Fins a migdia s'espera precipitació arreu del territori, més dispersa a punts de l'extrem nord-est. A partir de llavors tendirà a desaparèixer, si bé de cara al final del dia no es descarta alguna precipitació feble al terç oest. En general la precipitació serà feble o moderada i s'acumularan quantitats entre minses i poc abundants. Malgrat tot, localment seran abundants a cotes mitjanes i altes del vessant sud del Pirineu i Prepirineu occidental, així com no es descarta tampoc a punts elevats del sector central del prelitoral.

Temperatura

La temperatura mínima serà lleugerament o moderadament més alta; oscil·larà entre 8 i 13 ºC al Pirineu i Prepirineu, i entre 12 i 17 ºC a la resta del país. Per la seva banda, la temperatura màxima serà semblant en general, si bé a punts de la meitat oest pujarà entre lleugerament i moderadament; oscil·larà entre 12 i 17 ºC al Pirineu, entre 17 i 22 ºC a la resta del país, si bé a punts de ponent i vall de l'Ebre serà lleugerament superior.

Visibilitat

La visibilitat serà regular arreu fins a migdia, si bé a zones elevades serà dolenta. A partir de llavors millorarà i quedarà bona. Malgrat això, al vessant sud del Pirineu i Prepirineu serà entre regular i dolenta gran part de la jornada, sobretot al sector occidental i fins a migdia.

Vent

Bufarà vent de component sud i oest entre fluix i moderat arreu, amb alguns cops forts i algun de molt fort al litoral, prelitoral i cims del Pirineu. Al final del dia el vent es reforçarà a cotes altes del Pirineu, sobretot sector occidental. Malgrat això,a punts del Pirineu, Prepirineu i nord de la depressió Central el vent serà fluix i de direcció variable al llarg de la jornada.

Comentarios
Multimedia Diari