El Temps a Tarragona: predomini del sol

La previsió meteorològica d'aquest divendres 26 d'abril

25 abril 2019 10:01 | Actualizado a 26 abril 2019 18:35
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Previsió per a avui

Cel serè o poc ennuvolat fins a migdia, tot i que fins a mig matí hi haurà núvols baixos a la depressió Central, al prelitoral sud, a fondalades del Prepirineu i a punts del litoral i prelitoral nord. Al sud del territori durant la tarda el cel estarà serè o poc ennuvolat per algunes franges de núvols alts, tot i que també arribarà alguna nuvolada al massís del Port.

Pluges

A partir de migdia s'esperen ruixats dispersos al Pirineu i a l'interior del quadrant nord-est, que posteriorment arribaran de manera aïllada a punts del litoral i prelitoral nord. Seran d'intensitat entre feble i moderada i localment aniran acompanyats de tempesta. Acumularan quantitats de precipitació entre minses i poc abundants. Cota de neu entorn dels 1.700 metres.

Temperatures

Temperatura mínima entre lleugerament i moderadament inferior, si bé al nord de l'interior del país el descens podrà ser puntualment acusat; oscil·larà entre 1 i 6 ºC al Pirineu, entre 2 i 7 ºC al Prepirineu i depressió Central, entre 5 i 10 ºC al prelitoral i entre 8 i 13 ºC al litoral. Per altra banda, la temperatura màxima pujarà lleugerament arreu, per bé que a punts del litoral i prelitoral sud descendirà lleument, alhora que ascendirà lleugerament al litoral i prelitoral central. Rondarà entre 13 i 18 ºC al Pirineu, entre 15 i 20 ºC al Prepirineu i a la depressió Central i entre 18 i 23 ºC a la resta.

Visibilitat

Visibilitat entre bona i excel·lent. Malgrat això, fins a primera hora del matí hi haurà bancs de boira i boirina a planes i fondalades de l'interior, mentre que durant la tarda quedarà regular al quadrant nord-est.

Vent

A la meitat oest del país bufarà vent de component oest entre fluix i moderat amb alguns cops forts, amb tendència a afeblir-se a la nit; tot i això, de matinada serà fluix a les valls del Pirineu i Prepirineu. A la resta del territori el vent bufarà de component oest fluix amb cops moderats fins a mig matí, amb intervals de vent fluix i de direcció variable a l'interior i estones de vent de component nord entre fluix i moderat al nord del cap de Creus. Durant les hores centrals del jorn girarà a component sud fluix amb cops moderats. A la nit quedarà fluix i de direcció variable, amb terral al litoral.

Tendència per a demà

Matí amb cel serè o poc ennuvolat en general, tret del quadrant nord-est on estarà mig ennuvolat per núvols baixos. A partir de migdia i durant la tarda creixeran nuvolades al Pirineu, Prepirineu i punts de muntanya del quadrant nord-est, que deixaran el cel mig ennuvolat. Alhora, a partir de migdia quedarà molt ennuvolat o cobert al vessant nord del Pirineu.

Comentarios
Multimedia Diari