Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

El Temps a Tarragona: predomini del sol

La previsió meteorològica d'aquest divendres 26 d'abril

Diari de Tarragona

Whatsapp
La predicció meteorològica d'aquest divendres a Tarragona. FONT: Meteo.cat

La predicció meteorològica d'aquest divendres a Tarragona. FONT: Meteo.cat

Previsió per a avui

Cel serè o poc ennuvolat fins a migdia, tot i que fins a mig matí hi haurà núvols baixos a la depressió Central, al prelitoral sud, a fondalades del Prepirineu i a punts del litoral i prelitoral nord. Al sud del territori durant la tarda el cel estarà serè o poc ennuvolat per algunes franges de núvols alts, tot i que també arribarà alguna nuvolada al massís del Port.

Pluges

A partir de migdia s'esperen ruixats dispersos al Pirineu i a l'interior del quadrant nord-est, que posteriorment arribaran de manera aïllada a punts del litoral i prelitoral nord. Seran d'intensitat entre feble i moderada i localment aniran acompanyats de tempesta. Acumularan quantitats de precipitació entre minses i poc abundants. Cota de neu entorn dels 1.700 metres.

Temperatures

Temperatura mínima entre lleugerament i moderadament inferior, si bé al nord de l'interior del país el descens podrà ser puntualment acusat; oscil·larà entre 1 i 6 ºC al Pirineu, entre 2 i 7 ºC al Prepirineu i depressió Central, entre 5 i 10 ºC al prelitoral i entre 8 i 13 ºC al litoral. Per altra banda, la temperatura màxima pujarà lleugerament arreu, per bé que a punts del litoral i prelitoral sud descendirà lleument, alhora que ascendirà lleugerament al litoral i prelitoral central. Rondarà entre 13 i 18 ºC al Pirineu, entre 15 i 20 ºC al Prepirineu i a la depressió Central i entre 18 i 23 ºC a la resta.

Visibilitat

Visibilitat entre bona i excel·lent. Malgrat això, fins a primera hora del matí hi haurà bancs de boira i boirina a planes i fondalades de l'interior, mentre que durant la tarda quedarà regular al quadrant nord-est.

Vent

A la meitat oest del país bufarà vent de component oest entre fluix i moderat amb alguns cops forts, amb tendència a afeblir-se a la nit; tot i això, de matinada serà fluix a les valls del Pirineu i Prepirineu. A la resta del territori el vent bufarà de component oest fluix amb cops moderats fins a mig matí, amb intervals de vent fluix i de direcció variable a l'interior i estones de vent de component nord entre fluix i moderat al nord del cap de Creus. Durant les hores centrals del jorn girarà a component sud fluix amb cops moderats. A la nit quedarà fluix i de direcció variable, amb terral al litoral.

Tendència per a demà

Matí amb cel serè o poc ennuvolat en general, tret del quadrant nord-est on estarà mig ennuvolat per núvols baixos. A partir de migdia i durant la tarda creixeran nuvolades al Pirineu, Prepirineu i punts de muntanya del quadrant nord-est, que deixaran el cel mig ennuvolat. Alhora, a partir de migdia quedarà molt ennuvolat o cobert al vessant nord del Pirineu.

Temas

Comentarios

Lea También