El Temps a Tarragona: predomini del sol

La previsió meteorològica d'aquest dilluns 27 de gener

26 enero 2020 16:22 | Actualizado a 27 enero 2020 11:28
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Previsió per a avui

Predomini de l'ambient assolellat, amb el cel mig ennuvolat per bandes de núvols alts i mitjans que circularan d'oest a est. A partir de migdia es faran més compactes i abundants i el cel quedarà entre mig i molt ennuvolat en general i molt ennuvolat o cobert al terç oest del territori, sobretot al Pirineu i al Prepirineu occidental. Independentment, fins a l'inici de la tarda hi haurà estrats baixos en valls i fondalades de l'interior del territori.

Pluja

A partir de migdia s'espera precipitació feble, dispersa i minsa al Pirineu occidental, sobretot al vessant sud, així com és possible a la resta del terç oest a partir del vespre. Cota de neu: 1.600 metres.

Temperatura

La temperatura mínima experimentarà un descens lleuger i localment moderat: se situarà entre -3 i 2 ºC al Pirineu, entre -1 i 4 ºC al Prepirineu, a la depressió Central i al prelitoral nord, entre 1 i 6 ºC a la resta del prelitoral, i entre 3 i 8 ºC al litoral. La temperatura màxima serà similar o lleugerament més alta: se situarà entre 6 i 11 ºC al Pirineu, entre 8 i 13 ºC al Prepirineu i a la depressió Central, localment més baixa a l'altiplà Central, i entre 12 i 17 ºC a la resta del territori.

Vent

Vent fluix i de direcció variable fins a l'inici del matí en general. A partir de llavors s'imposarà progressivament el vent de component oest en general, entre fluix i moderat amb alguns cops forts al litoral nord i central, on predominarà el llebeig, i fluix amb cops moderats a la resta del territori. Independentment, a la tarda, a l'extrem nord del litoral el vent quedarà fluix i de direcció variable amb estones de component nord fluix.

Tendència per a demà

Creuaran bandes de núvols alts que deixaran el cel poc o puntualment mig ennuvolat, alhora que se'n podran formar alguns a sotavent de les serralades. Independentment, hi haurà intervals de núvols baixos i mitjans al quadrant nord-occidental, així com puntualment a la resta del Pirineu, que deixaran el cel molt ennuvolat i localment cobert, sobretot al principi i al final del dia.

Comentarios
Multimedia Diari