Más de Tarragona

El Temps a Tarragona: predomini del sol i la calor

La previsió meteorològica d'aquest dijous 13 de juny

Diari de Tarragona

Whatsapp
La predicció meteorològica d'aquest dijous a Tarragona. FONT: Meteo.cat

La predicció meteorològica d'aquest dijous a Tarragona. FONT: Meteo.cat

Previsió per a avui

Predomini de l'ambient assolellat, amb la circulació de núvols alts i mitjans a partir del migdia que deixaran el cel mig ennuvolat durant la tarda i nit. A banda, hi haurà intervals de núvols baixos al litoral i prelitoral sud fins a migdia, així com alguns núvols d'evolució diürna al Pirineu.

Temperatures

La temperatura mínima pujarà entre lleugerament i moderadament. Arribaran a valors d'entre els 5 i 10 ºC al Pirineu i Prepirineu, entre els 8 i 13 ºC a la depressió Central i al prelitoral, i entre els 11 i 16 ºC al litoral. La màxima serà lleugerament o moderadament més alta. Es mourà entre els 19 i 24 ºC al litoral i Pirineu, i entre els 23 i 28 ºC a la resta.

Vent

A l'inici i final del dia el vent serà fluix i de direcció variable, amb predomini del gregal al litoral al final de la jornada. La resta del dia bufarà entre fluix i moderat de components sud i est, tot i això a cotes altes del Pirineu i Prepirineu bufarà del sud-oest i hi haurà ratxes fortes.

Tendència per a demà

Fins a mitja tarda circularan bandes de núvols alts i mitjans que deixaran el cel mig o localment molt ennuvolat. A partir d'aleshores tendiran a minvar de sud a nord. Independentment, hi haurà algunes nuvolades puntuals, sobretot al Pirineu i al Massís del Port.

Temas

Comentarios

Lea También