El Temps a Tarragona: pugen les temperatures

La previsió meteorològica d'aquest dimarts 14 de gener

13 enero 2020 19:44 | Actualizado a 13 enero 2020 19:51
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Previsió per a avui

El cel estarà serè o poc ennuvolat per alguns núvols alts i prims, sobretot al nord del país fins a migdia, i al sud-oest a partir del vespre. A banda, hi haurà estrats baixos fins al centre del dia a l'extrem nord del litoral i a punts de la depressió Central on no es descarta que puguin ser localment persistents.

Pluja

A causa de la boira a l'inici del dia és probable alguna roina a punts de Ponent.

Temperatures

La temperatura serà lleugerament més alta, tant la mínima com la màxima, tot i que a Ponent la màxima pujarà de manera moderada o acusada. La mínima quedarà entre -6 i -1 ºC al Pirineu, el Prepirineu i el prelitoral nord, -3 i 2 ºC a la depressió Central i la resta del prelitoral, i entre 0 i 5 ºC al litoral. Hi haurà inversió tèrmica matinal. La màxima es mourà entre 8 i 13 ºC al Pirineu, el Prepirineu i la depressió Central, i entre 11 i 16 ºC a la resta del país.

Visibilitat

La visibilitat serà bona en general. Malgrat això, hi haurà bancs de boira i boirina fins a mig matí a la depressió Central, la vall de l'Ebre i fondalades del Prepirineu.

Vent

Fins a mig matí el vent serà fluix i de direcció variable, amb terral al litoral i estones de calma a l'interior. La resta de la jornada, s'imposarà el vent de component sud i oest entre fluix i moderat al litoral i prelitoral, amb alguns cops forts a partir de la tarda al litoral i prelitoral central i nord; a la resta de l'interior continuarà el vent fluix i de direcció variable, si bé hi haurà alguns intervals de component oest fluix al centre de la jornada.

Tendència per a demà

Cel poc o a estones mig ennuvolat per núvols alts fins a migdia. A la tarda la nuvolositat es farà més abundant i compacta per l'oest, on al final de la jornada quedarà molt ennuvolat, localment cobert a l'extrem nord-oest.

Comentarios
Multimedia Diari