El Temps a Tarragona: puja el termòmetre

La previsió meteorològica d'aquest divendres 9 d'agost

08 agosto 2019 09:20 | Actualizado a 09 agosto 2019 10:03
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Previsió per a avui

Cel serè o poc ennuvolat amb alguns núvols d'evolució al Pirineu durant la tarda. Independentment, de matinada hi haurà alguns intervals de núvols baixos a punts del litoral sud, així com també a partir del vespre a punts del vessant nord del Pirineu..

Temperatures

Temperatura mínima i màxima lleugerament més alta; oscil·larà entre 12 i 17 ºC al Pirineu, entre els 18 i 23 ºC al Prepirineu, depressió Central i prelitoral nord, i entre 20 i 2 5 ºC a la resta del territori. Per la seva banda, la temperatura màxima pujarà lleugerament si bé l'ascens serà localment moderat; oscil·larà entre 30 i 35 ºC al Pirineu i litoral central, i entre 34 i 39 ºC a la resta del país, si bé a punts del pla de Lleida i de l'extrem nord-est serà localment superior.

Vent

Vent fluix i de direcció variable de matinada i de nou al vespre. Al llarg del matí s'imposarà progressivament el component sud i oest entre fluix i moderat arreu, amb alguns cops forts al litoral i prelitoral nord; a la tarda predominarà el component oest al quadrant nord-oest i el component sud a la resta del Principat.

Tendència per a demà

Cel serè o poc ennuvolat arreu, amb l'arribada d'alguns núvols alts al terç sud del territori al final de la jornada i algun núvol d'evolució a la tarda al Pirineu i massís del Port. Independentment, de matinada hi haurà alguns intervals de núvols baixos al vessant nord del Pirineu, així com també a punts del litoral i prelitoral central, que deixaran el cel transitòriament entre mig i molt ennuvolat.

Comentarios
Multimedia Diari