Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

El Temps a Tarragona: puja el termòmetre

La previsió meteorològica d'aquest divendres 9 d'agost

Diari de Tarragona

Whatsapp
La predicció meteorològica d'aquest divendres a Tarragona. FONT: Meteo.cat

La predicció meteorològica d'aquest divendres a Tarragona. FONT: Meteo.cat

Previsió per a avui

Cel serè o poc ennuvolat amb alguns núvols d'evolució al Pirineu durant la tarda. Independentment, de matinada hi haurà alguns intervals de núvols baixos a punts del litoral sud, així com també a partir del vespre a punts del vessant nord del Pirineu..

Temperatures

Temperatura mínima i màxima lleugerament més alta; oscil·larà entre 12 i 17 ºC al Pirineu, entre els 18 i 23 ºC al Prepirineu, depressió Central i prelitoral nord, i entre 20 i 2 5 ºC a la resta del territori. Per la seva banda, la temperatura màxima pujarà lleugerament si bé l'ascens serà localment moderat; oscil·larà entre 30 i 35 ºC al Pirineu i litoral central, i entre 34 i 39 ºC a la resta del país, si bé a punts del pla de Lleida i de l'extrem nord-est serà localment superior.

Vent

Vent fluix i de direcció variable de matinada i de nou al vespre. Al llarg del matí s'imposarà progressivament el component sud i oest entre fluix i moderat arreu, amb alguns cops forts al litoral i prelitoral nord; a la tarda predominarà el component oest al quadrant nord-oest i el component sud a la resta del Principat.

Tendència per a demà

Cel serè o poc ennuvolat arreu, amb l'arribada d'alguns núvols alts al terç sud del territori al final de la jornada i algun núvol d'evolució a la tarda al Pirineu i massís del Port. Independentment, de matinada hi haurà alguns intervals de núvols baixos al vessant nord del Pirineu, així com també a punts del litoral i prelitoral central, que deixaran el cel transitòriament entre mig i molt ennuvolat.

Temas

Comentarios

Lea También