El Temps a Tarragona: segueix el cel tapat, però sense pluja

La previsió meteorològica d'aquest dimecres, 8 de maig

07 mayo 2019 16:45 | Actualizado a 08 mayo 2019 05:46
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Previsió per a avui

Cel entre mig i molt ennuvolat en general, amb núvols més abundants i compactes al nord-oest del país i sobretot al vessant sud del Pirineu i del Prepirineu occidental, on el cel estarà molt ennuvolat o cobert; a més, fins a l'inici del matí la nuvolositat també serà més compacta al litoral i al prelitoral sud i central. Al final del dia els núvols tendiran a minvar en general.

Temperatures

Temperatura mínima en ascens entre lleuger i moderat: se situarà entre 2 i 7 ºC al Pirineu, entre 6 i 11 ºC al Prepirineu i a la depressió Central, i entre 10 i 15 ºC al litoral i al prelitoral. La màxima serà similar o baixarà lleugerament al Pirineu i al Prepirineu, mentre que a la resta del territori serà entre lleugerament i moderadament més alta: se situarà entre 23 i 28 ºC a Ponent i al terç sud, entre 15 i 20 ºC al Pirineu i entre 21 i 26 ºC a la resta del territori.

Vent

Vent fluix i variable fins a l'inici del matí, malgrat que al litoral central i nord bufarà vent de component sud entre fluix i moderat. A partir de llavors serà de component sud i oest al litoral, amb predomini del llebeig, i de component oest a la resta del territori, amb predomini del ponent; bufarà entre fluix i moderat amb cops forts en conjunt.

Tendència per a demà

Cel poc o mig ennuvolat per núvols alts i mitjans; a partir de mitja tarda es faran més nombrosos per l'oest i al final del dia el cel quedarà molt ennuvolat arreu. Independentment, de matinada hi haurà alguns intervals de núvols baixos al Pirineu, així com a punts del litoral i del prelitoral nord durant les hores centrals del dia.

Comentarios
Multimedia Diari