El Temps a Tarragona: segueixen baixant les temperatures

La previsió meteorològica d'aquest diumenge 10 de novembre

09 noviembre 2019 19:26 | Actualizado a 09 noviembre 2019 19:31
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Previsió per a avui

De matinada estarà molt ennuvolat en conjunt. A partir de llavors, els núvols minvaran i fins a migdia el cel quedarà poc o mig ennuvolat sobretot a la meitat oest; a la tarda la nuvolositat minvarà encara més i el cel quedarà serè o poc ennuvolat en conjunt, tret de la meitat est on els núvols augmentaran al final del dia. A banda, al nord del litoral i prelitoral central i sud de la costa Brava hi haurà intervals de núvols baixos al matí i creixement d'algunes nuvolades a la tarda que també podran formar-se a altres punts de l'interior del quadrant nord-est. Independentment, al vessant nord del Pirineu el cel romandrà molt ennuvolat o cobert durant tot el dia.

Precipitacions

De matinada s'espera precipitació feble i dispersa a qualsevol punt del territori que al llarg del matí es restringirà a punts del litoral i prelitoral central i sud de la costa Brava, on durant la tarda, juntament amb l'interior del quadrant nord-est, no es descarta algun ruixat aïllat. A banda, al vessant nord del Pirineu s'espera precipitació feble i dispesa durant tot el dia, si bé fins a primera hora del matí serà més continuada. La precipitació serà feble en conjunt i acumularà quantitats minses, localment poc abundants al litoral i prelitoral central i sud de la costa Brava. La cota de neu baixarà ràpidament de matinada fins a situar-se entorn dels 1000 metres al Pirineu, i fins als 1200 metres a la resta del territori.

Temperatures

La temperatura mínima serà similar o lleugerament més baixa i oscil·larà entre els -3 i 2 ºC al Pirineu, entre -1 i 4 ºC al Prepirineu, nord de la depressió Central i interior del quadrant nord-est, entre 7 i 12 ºC al terç sud i entre 2 i 7 ºC a la resta del territori. Per la seva banda, la temperatura màxima serà lleugerament més baixa i oscil·larà entre 5 i 10 ºC al Pirineu, entre els 9 i 14 ºC al Prepirineu i depressió Central, i entre els 12 i 17 ºC al litoral i prelitoral.

Visibilitat

La visibilitat serà entre bona i excel·lent en general, tot i que serà regular o dolenta a l'extrem nord del Pirineu, i puntualment regular de matinada, així com la resta del dia a punts del litoral i prelitoral central i interior del quadrant nord-est. A més, de matinada també es possible la formació d'algun banc de boira a punts del terç nord del territori.

Vent

A la meitat sud del país predominarà el vent de component nord i oest entre fluix i moderat amb cops forts; malgrat això també hi haurà alguns cops molt forts fins a primera hora del matí al litoral i prelitoral sud així com també al vespre quan es restringiran a punts del terç sud. A l'Empordà bufarà tramuntana entre fluixa i moderada amb cops forts, i algun de molt fort a l'Alt Empordà fins a migdia i de nou al vespre quan també podran estendre's al Baix Empordà. Independentment, hi haurà estones de vent fluix i de direcció variable al Prepirineu, Catalunya central i punts del litoral i prelitoral central i interior del quadrant nord-est.

Tendència per a demà

Cel mig i puntualment molt ennuvolat a la meitat est del territori, amb núvols més abundants a punts del litoral i del prelitoral. A la resta del país el cel estarà serè o poc ennuvolat per núvols alts, més nombrosos a partir de migdia, si bé fins a mig matí hi haurà alguns estrats baixos a punts del prelitoral sud i de l'altiplà Central. Independentment, al vessant nord del Pirineu hi haurà intervals de núvols baixos que deixaran el cel poc o localment mig ennuvolat fins al vespre i entre mig i molt ennuvolat a partir de llavors.

Comentarios
Multimedia Diari