Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

El Temps a Tarragona: segueixen baixant les temperatures

La previsió meteorològica d'aquest diumenge 10 de novembre

Diari de Tarragona

Whatsapp
La predicció meteorològica d'aquest diumenge a Tarragona. FONT: Meteo.cat

La predicció meteorològica d'aquest diumenge a Tarragona. FONT: Meteo.cat

Previsió per a avui

De matinada estarà molt ennuvolat en conjunt. A partir de llavors, els núvols minvaran i fins a migdia el cel quedarà poc o mig ennuvolat sobretot a la meitat oest; a la tarda la nuvolositat minvarà encara més i el cel quedarà serè o poc ennuvolat en conjunt, tret de la meitat est on els núvols augmentaran al final del dia. A banda, al nord del litoral i prelitoral central i sud de la costa Brava hi haurà intervals de núvols baixos al matí i creixement d'algunes nuvolades a la tarda que també podran formar-se a altres punts de l'interior del quadrant nord-est. Independentment, al vessant nord del Pirineu el cel romandrà molt ennuvolat o cobert durant tot el dia.

Precipitacions

De matinada s'espera precipitació feble i dispersa a qualsevol punt del territori que al llarg del matí es restringirà a punts del litoral i prelitoral central i sud de la costa Brava, on durant la tarda, juntament amb l'interior del quadrant nord-est, no es descarta algun ruixat aïllat. A banda, al vessant nord del Pirineu s'espera precipitació feble i dispesa durant tot el dia, si bé fins a primera hora del matí serà més continuada. La precipitació serà feble en conjunt i acumularà quantitats minses, localment poc abundants al litoral i prelitoral central i sud de la costa Brava. La cota de neu baixarà ràpidament de matinada fins a situar-se entorn dels 1000 metres al Pirineu, i fins als 1200 metres a la resta del territori.

Temperatures

La temperatura mínima serà similar o lleugerament més baixa i oscil·larà entre els -3 i 2 ºC al Pirineu, entre -1 i 4 ºC al Prepirineu, nord de la depressió Central i interior del quadrant nord-est, entre 7 i 12 ºC al terç sud i entre 2 i 7 ºC a la resta del territori. Per la seva banda, la temperatura màxima serà lleugerament més baixa i oscil·larà entre 5 i 10 ºC al Pirineu, entre els 9 i 14 ºC al Prepirineu i depressió Central, i entre els 12 i 17 ºC al litoral i prelitoral.

Visibilitat

La visibilitat serà entre bona i excel·lent en general, tot i que serà regular o dolenta a l'extrem nord del Pirineu, i puntualment regular de matinada, així com la resta del dia a punts del litoral i prelitoral central i interior del quadrant nord-est. A més, de matinada també es possible la formació d'algun banc de boira a punts del terç nord del territori.

Vent

A la meitat sud del país predominarà el vent de component nord i oest entre fluix i moderat amb cops forts; malgrat això també hi haurà alguns cops molt forts fins a primera hora del matí al litoral i prelitoral sud així com també al vespre quan es restringiran a punts del terç sud. A l'Empordà bufarà tramuntana entre fluixa i moderada amb cops forts, i algun de molt fort a l'Alt Empordà fins a migdia i de nou al vespre quan també podran estendre's al Baix Empordà. Independentment, hi haurà estones de vent fluix i de direcció variable al Prepirineu, Catalunya central i punts del litoral i prelitoral central i interior del quadrant nord-est.

Tendència per a demà

Cel mig i puntualment molt ennuvolat a la meitat est del territori, amb núvols més abundants a punts del litoral i del prelitoral. A la resta del país el cel estarà serè o poc ennuvolat per núvols alts, més nombrosos a partir de migdia, si bé fins a mig matí hi haurà alguns estrats baixos a punts del prelitoral sud i de l'altiplà Central. Independentment, al vessant nord del Pirineu hi haurà intervals de núvols baixos que deixaran el cel poc o localment mig ennuvolat fins al vespre i entre mig i molt ennuvolat a partir de llavors.

Temas

Comentarios

Lea También