El Temps a Tarragona: s'enfilen les temperatures

La previsió meteorològica d'aquest dimarts, 30 de juliol

29 julio 2019 12:53 | Actualizado a 30 julio 2019 12:48
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Previsió per a avui

De matinada el cel estarà serè o poc ennuvolat, tot i que amb alguns intervals de núvols baixos al litoral central i sud, i al vessant nord del Pirineu. A partir del matí es formaran núvols al Prepirineu, Catalunya Central, litoral i prelitoral central i l'interior del quadrant nord-est que deixaran el cel mig o molt ennuvolat. A partir de migdia la nuvolositat minvarà per l'oest i es restringirà a la meitat est i a la resta del sector central del litoral i del prelitoral, alhora que creixeran nuvolades al Pirineu i al Prepirineu.

Temperatures

La temperatura mínima serà lleugerament més alta. Es mourà entre els 9 i 14 ºC al Pirineu, entre els 14 i 19 ºC al Prepirineu, la depressió Central i al prelitoral nord, entre els 16 i 21 ºC al prelitoral i al litoral nord, i entre els 18 i 23 ºC al litoral central i sud. La temperatura màxima serà lleugerament o moderadament més baixa, excepte al litoral sud on pujarà lleugerament o localment de forma moderada. Es mourà entre els 28 i 33 ºC a Ponent, terres de l'Ebre i litoral sud, entre els 16 i 21 ºC al vessant nord del Pirineu, i entre els 25 i 30 ºC a la resta.

Visibilitat

La visibilitat serà entre bona o localment regular, si bé serà regular o dolenta al vessant nord del Pirineu.

Vent

Hi haurà tramuntana a l'Empordà durant tota la jornada d'intensitat moderada amb cops forts i algun de molt fort. Per la seva banda, a les Terres de l'Ebre hi haurà mestral moderat amb cops forts i algun de molt fort fins a la tarda, quan el vent girarà a component sud a la façana litoral i es mantindrà el component oest a l'interior del sector d'intensitat entre fluixa i moderada. A la resta, bufarà fluix i variable al principi del dia. Al centre de la jornada s'imposarà el component sud al litoral i els components sud i oest a l'interior, ambdós d'intensitat entre fluixa i moderada. Malgrat tot, serà fluix i variable a l'interior del nord-est.

Tendència per a demà

De matinada la nuvolositat minvarà fins a quedar el cel serè o poc ennuvolat, tot i que hi haurà alguns estrats baixos a punts de l'interior fins a primera hora del matí. A partir de migdia creixeran nuvolades a zones de muntanya, alhora que arribaran bandes de núvols alts i mitjans pel sud que deixaran el cel mig ennuvolat al litoral i prelitoral central i sud.

Comentarios
Multimedia Diari