Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

El Temps a Tarragona: s'enfilen les temperatures

La previsió meteorològica d'aquest dimarts, 30 de juliol

Diari de Tarragona

Whatsapp
La predicció meteorològica d'aquest dimarts a Tarragona. FONT: Meteo.cat

La predicció meteorològica d'aquest dimarts a Tarragona. FONT: Meteo.cat

Previsió per a avui

De matinada el cel estarà serè o poc ennuvolat, tot i que amb alguns intervals de núvols baixos al litoral central i sud, i al vessant nord del Pirineu. A partir del matí es formaran núvols al Prepirineu, Catalunya Central, litoral i prelitoral central i l'interior del quadrant nord-est que deixaran el cel mig o molt ennuvolat. A partir de migdia la nuvolositat minvarà per l'oest i es restringirà a la meitat est i a la resta del sector central del litoral i del prelitoral, alhora que creixeran nuvolades al Pirineu i al Prepirineu.

Temperatures

La temperatura mínima serà lleugerament més alta. Es mourà entre els 9 i 14 ºC al Pirineu, entre els 14 i 19 ºC al Prepirineu, la depressió Central i al prelitoral nord, entre els 16 i 21 ºC al prelitoral i al litoral nord, i entre els 18 i 23 ºC al litoral central i sud. La temperatura màxima serà lleugerament o moderadament més baixa, excepte al litoral sud on pujarà lleugerament o localment de forma moderada. Es mourà entre els 28 i 33 ºC a Ponent, terres de l'Ebre i litoral sud, entre els 16 i 21 ºC al vessant nord del Pirineu, i entre els 25 i 30 ºC a la resta.

Visibilitat

La visibilitat serà entre bona o localment regular, si bé serà regular o dolenta al vessant nord del Pirineu.

Vent

Hi haurà tramuntana a l'Empordà durant tota la jornada d'intensitat moderada amb cops forts i algun de molt fort. Per la seva banda, a les Terres de l'Ebre hi haurà mestral moderat amb cops forts i algun de molt fort fins a la tarda, quan el vent girarà a component sud a la façana litoral i es mantindrà el component oest a l'interior del sector d'intensitat entre fluixa i moderada. A la resta, bufarà fluix i variable al principi del dia. Al centre de la jornada s'imposarà el component sud al litoral i els components sud i oest a l'interior, ambdós d'intensitat entre fluixa i moderada. Malgrat tot, serà fluix i variable a l'interior del nord-est.

Tendència per a demà

De matinada la nuvolositat minvarà fins a quedar el cel serè o poc ennuvolat, tot i que hi haurà alguns estrats baixos a punts de l'interior fins a primera hora del matí. A partir de migdia creixeran nuvolades a zones de muntanya, alhora que arribaran bandes de núvols alts i mitjans pel sud que deixaran el cel mig ennuvolat al litoral i prelitoral central i sud.

Temas

Comentarios

Lea También