El Temps a Tarragona: sol al matí nuvolades al capvespre

La previsió meteorològica d'aquest dimarts 24 de setembre

23 septiembre 2019 15:29 | Actualizado a 24 septiembre 2019 11:41
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Previsió per a avui

Cel serè o poc ennuvolat. A partir de mitja tarda arribaran bandes de núvols per l'oest que deixaran el cel mig ennuvolat. Independentment, al Pirineu el cel quedarà entre mig i molt ennuvolat pel creixement de nuvolades a partir del migdia.

Temps

A partir del migdia són possibles alguns ruixats al vessant nord del Pirineu. Seran d'intensitat feble i acumularan quantitats minses de precipitació.

Temperatures

La temperatura mínima serà semblant o lleugerament més alta i oscil·larà entre 8 i 13 ºC al Pirineu, entre 16 i 21 ºC al litoral central i sud i entre 11 i 16 ºC a la resta. Per la seva banda, la temperatura màxima serà moderadament més alta tot i que puntualment la pujada serà acusada. Se situarà entre 22 i 27 ºC al Pirineu, entre 25 i 30 ºC al Prepirineu i entre 28 i 33 ºC a la resta.

Vent

De matinada el vent serà fluix i de direcció variable amb predomini del terral al litoral. A partir del matí s'imposarà el vent de component oest a l'interior i de component sud i oest al litoral, entre fluix i moderat. Independentment, al quadrant nord-est el vent serà fluix i de direcció variable al llarg de tota la jornada. Amb tot, al final del dia bufarà tramuntana fluixa amb cops moderats al nord del Cap de Creus

Tendència per a demà

Cel serè o poc ennuvolat pel pas d'algunes bandes de núvols alts. Independentment, durant el matí hi haurà intervals de núvols al sector central del litoral i el prelitoral, mentre que a partir del migdia creixeran nuvolades al Pirineu, al Prepirineu i a l'interior del quadrant nord-est que deixaran el cel mig o localment molt ennuvolat

Comentarios
Multimedia Diari