Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

El Temps a Tarragona: sol al matí nuvolades al capvespre

La previsió meteorològica d'aquest dimarts 24 de setembre

Diari de Tarragona

Whatsapp
La predicció meteorològica d'aquest dimarts a Tarragona. FONT: Meteo.cat

La predicció meteorològica d'aquest dimarts a Tarragona. FONT: Meteo.cat

Previsió per a avui

Cel serè o poc ennuvolat. A partir de mitja tarda arribaran bandes de núvols per l'oest que deixaran el cel mig ennuvolat. Independentment, al Pirineu el cel quedarà entre mig i molt ennuvolat pel creixement de nuvolades a partir del migdia.

Temps

A partir del migdia són possibles alguns ruixats al vessant nord del Pirineu. Seran d'intensitat feble i acumularan quantitats minses de precipitació.

Temperatures

La temperatura mínima serà semblant o lleugerament més alta i oscil·larà entre 8 i 13 ºC al Pirineu, entre 16 i 21 ºC al litoral central i sud i entre 11 i 16 ºC a la resta. Per la seva banda, la temperatura màxima serà moderadament més alta tot i que puntualment la pujada serà acusada. Se situarà entre 22 i 27 ºC al Pirineu, entre 25 i 30 ºC al Prepirineu i entre 28 i 33 ºC a la resta.

Vent

De matinada el vent serà fluix i de direcció variable amb predomini del terral al litoral. A partir del matí s'imposarà el vent de component oest a l'interior i de component sud i oest al litoral, entre fluix i moderat. Independentment, al quadrant nord-est el vent serà fluix i de direcció variable al llarg de tota la jornada. Amb tot, al final del dia bufarà tramuntana fluixa amb cops moderats al nord del Cap de Creus

Tendència per a demà

Cel serè o poc ennuvolat pel pas d'algunes bandes de núvols alts. Independentment, durant el matí hi haurà intervals de núvols al sector central del litoral i el prelitoral, mentre que a partir del migdia creixeran nuvolades al Pirineu, al Prepirineu i a l'interior del quadrant nord-est que deixaran el cel mig o localment molt ennuvolat

Temas

Comentarios

Lea También