El Temps a Tarragona: sol avui i dijous, pluja

La previsió meteorològica d'aquest dimecres 12 de desembre

11 diciembre 2018 13:57 | Actualizado a 14 diciembre 2018 17:07
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Previsió per a avui

Durant tota la jornada el cel romandrà cobert al vesssant nord del Pirineu i entre mig i molt ennuvolat a la resta de la serralada i de l'extrem nord del territori. A banda, a partir de migdia la nuvolositat augmentarà al quadrant nord-est i resta del terç nord del Principat on el cel quedarà també entre mig i molt ennuvolat. Independentment, a la depressió Central i a valls del Prepirineu hi haurà estrats baixos, els quals localment persistiran al nord de la depressió Central i a valls del Prepirineu.

Temperatures

La temperatura mínima a valls i fondalades de l'interior serà similar, mentre que a la resta serà similar o lleugerament més alta; oscil·larà entre els -1 i -6 ºC al Pirineu, entre els -4 i 1 ºC al Prepirineu, entre els -2 i 3 ºC a la depressió Central i prelitoral nord, entre els -1 i 4 ºC al litoral nord i resta del prelitoral, i entre els 4 i 9 ºC a la resta del litoral. Per la seva banda temperatura màxima serà similar o lleugerament superior i oscil·larà entre els 14 i 19 ºC al litoral i prelitoral, entre els 6 i 11 ºC al nord de la depressió Central i entre 10 i 15 ºC a la resta del Principat. Hi haurà inversió térmica matinal.

Visibilitat

Visibilitat bona en general, tret del Pirineu on serà regular, i entre regular i dolenta al vessant nord del Pirineu. Malgrat això, hi haurà bancs de boira i boirina a valls i fondalades de la depressió Central i del Prepirineu, les quals seran persistents al nord de l'altiplà Central i en algunes valls del Prepirineu.

Vent

Bufarà terral fluix amb cops moderats de matinada i a la nit, mentre que al centre de la jornada quedarà fluix i de direcció variable amb intervals de component sud fluix. Tot i això, a les Terres de l'Ebre bufarà nord i oest entre fluix i moderat. A l'interior del territori serà fluix i variable tot el jorn, amb nombroses calmes, malgrat que al centre del dia hi haurà estones de vent de component oest fluix a la meitat sud del país.

Tendència per a demà

Cel cobert o molt ennuvolat durant tota la jornada. Malgrat això, de cara al final del dia la nuvolositat minvarà pel terç oest del territori. De matinada s'espera precipitació al terç oest del territori, al Pirineu i extrem nord-est; al matí s'estendran progressivament d'oest a est i a la tarda afectarà a qualsevol punt del Principat. En canvi, al final del dia les precipitacions començaran a minvar per ponent i extrem sud del territori. Les precipitacions seran d'intensitat feble, puntualment moderada, i acumularan quantitats entre minses i poc abundants de precipitació. La cota de neu es situarà inicialment entorn dels 1600 metres, i baixarà al llarg de la tarda fins els 1200 metres. Al Pirineu s'acumularan quantitats de neu abundants, i puntualment molt abundants a cotes elevades del vessant nord de la serralada.

Comentarios
Multimedia Diari