El Temps a Tarragona: sol, calor i xafogor

La previsió meteorològica d'aquest dissabte 8 de juny

07 junio 2019 15:58 | Actualizado a 11 junio 2019 17:02
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Previsió per a avui

Domini de l'ambient assolellat en general, amb alguns intervals de núvols baixos de matinada al litoral sud. A més, durant la tarda creixeran algunes nuvolades a punts del Pirineu que localment deixaran el cel mig ennuvolat. També durant la tarda arribaran bandes de núvols alts per l'oest del país.

Temperatures

La temperatura mínima serà lleugerament més baixa. Es mourà entre 4 i 9 ºC, entre 11 i 16 ºC al litoral i entre 7 i 12 ºC a la resta del país. la màxima baixarà lleugerament al litoral i prelitoral i pujarà lleugerament a la resta del territori. Es mourà entre 21 i 26 ºC al Pirineu i al litoral i entre 25 i 30 ºC a la resta.

Vent

A l'Empordà bufarà tramuntana fins a migdia, entre fluixa i moderada amb alguns cops forts. A partir de llavors tendirà a girar a component est entre fluix i moderat. A la resta del territori bufarà vent fluix i de direcció variable a l'inici i al final del dia, amb predomini del component est al litoral de matinada; la resta del dia bufarà entre fluix i moderat, de component sud i est al litoral i a l'interior del quadrant nord-est i de component sud a la resta del país.

Tendència per a demà

El cel romandrà mig ennuvolat, puntualment molt, en general per bandes de núvols alts i mitjans que creuaran el país d'oest a est. A banda, a partir de migdia, augmentarà la nuvolositat al Pirineu, Prepirineu i a la zona del Port on el cel quedarà molt ennuvolat. Al vespre la nuvolositat quedarà restringida al Pirineu i Prepirineu, sobretot del sector occidental.

Comentarios
Multimedia Diari