Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

El Temps a Tarragona: sol i calor

La previsió meteorològica d'aquest dissabte, 11 de maig

Diari de Tarragona

Whatsapp
La predicció meteorològica d'aquest dissabte a Tarragona. FONT: Meteo.cat

La predicció meteorològica d'aquest dissabte a Tarragona. FONT: Meteo.cat

Previsió per a avui

Cel serè o poc ennuvolat per alguns núvols alts, si bé a punts del sector central litoral hi haurà intervals de núvols baixos que localment deixaran el cel mig ennuvolat. A partir de mig matí creixeran nuvolades a punts del quadrant nord-est i a la resta del Pirineu i del Prepirineu, sobretot a l'àrea central, i el cel quedarà entre mig i molt ennuvolat en aquests sectors. Independentment, al vessant nord del Pirineu estarà molt ennuvolat o cobert fins a mig matí i de nou a partir del vespre, mentre que la resta del dia quedarà poc o mig ennuvolat.

Pluja

Des del final del matí i fins al vespre s'espera precipitació en forma de ruixat al quadrant nord-est i a la resta del Pirineu i del Prepirineu central; a més, no se'n descarta d'aïllada a la resta de la serralada. Serà d'intensitat entre feble i moderada, i localment anirà acompanyada de tempesta i de calamarsa. Independentment, fins a mig matí és probable precipitació feble i minsa al vessant nord del Pirineu.

Temperatures

Temperatura mínima lleugerament més baixa a l'interior i similar o lleugerament més baixa al litoral: se situarà entre 2 i 7 ºC al Pirineu, entre 6 i 11ºC al Prepirineu, a la depressió Central i al prelitoral, entre 8 i 13 ºC al litoral nord i al prelitoral, i entre 10 i 15 ºC al litoral. La temperatura màxima serà semblant o lleugerament més baixa a Ponent i similar a la resta del país: se situarà entre 16 i 21 ºC al Pirineu, entre 19 i 24 ºC al quadrant nord-est i entre 23 i 28 ºC a la resta del país..

Visibilitat

Visibilitat entre bona i excel·lent, malgrat que al vessant nord del Pirineu serà regular o localment dolenta fins a mig matí i de nou a partir del vespre. Independentment, serà localment regular o dolenta en moments de precipitació.

Vent

Vent fluix i de direcció variable de matinada i fins a l'inici del matí. A partir de llavors bufarà entre fluix i moderat, de component sud al litoral i de component oest a l'interior, amb alguns cops forts a Ponent i al prelitoral sud; malgrat això, a l'interior del quadrant nord-est el vent serà fluix i de direcció variable, amb predomini del component sud. Independentment, hi haurà tramuntana entre fluixa i moderada amb cops forts al nord de l'Empordà, localment molt forts a partir del vespre, així com mestral entre fluix i moderat amb cops forts fins a mig matí i al final del dia a les Terres de l'Ebre.

Tendència per a demà

Cel mig ennuvolat amb la circulació de núvols alts i mitjans de nord a sud fins al vespre. A partir d'aleshores minvaran. A banda, a partir de migdia arribaran núvols baixos al vessant nord del Pirineu, i quedarà molt ennuvolat o cobert per la resta del dia. Independentment, hi haurà estrats baixos a la depressió Central, localment persistents a Ponent.

Temas

Comentarios

Lea También