El Temps a Tarragona: sol i calor

La previsió meteorològica d'aquest dissabte, 11 de maig

10 mayo 2019 15:14 | Actualizado a 13 mayo 2019 12:08
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Previsió per a avui

Cel serè o poc ennuvolat per alguns núvols alts, si bé a punts del sector central litoral hi haurà intervals de núvols baixos que localment deixaran el cel mig ennuvolat. A partir de mig matí creixeran nuvolades a punts del quadrant nord-est i a la resta del Pirineu i del Prepirineu, sobretot a l'àrea central, i el cel quedarà entre mig i molt ennuvolat en aquests sectors. Independentment, al vessant nord del Pirineu estarà molt ennuvolat o cobert fins a mig matí i de nou a partir del vespre, mentre que la resta del dia quedarà poc o mig ennuvolat.

Pluja

Des del final del matí i fins al vespre s'espera precipitació en forma de ruixat al quadrant nord-est i a la resta del Pirineu i del Prepirineu central; a més, no se'n descarta d'aïllada a la resta de la serralada. Serà d'intensitat entre feble i moderada, i localment anirà acompanyada de tempesta i de calamarsa. Independentment, fins a mig matí és probable precipitació feble i minsa al vessant nord del Pirineu.

Temperatures

Temperatura mínima lleugerament més baixa a l'interior i similar o lleugerament més baixa al litoral: se situarà entre 2 i 7 ºC al Pirineu, entre 6 i 11ºC al Prepirineu, a la depressió Central i al prelitoral, entre 8 i 13 ºC al litoral nord i al prelitoral, i entre 10 i 15 ºC al litoral. La temperatura màxima serà semblant o lleugerament més baixa a Ponent i similar a la resta del país: se situarà entre 16 i 21 ºC al Pirineu, entre 19 i 24 ºC al quadrant nord-est i entre 23 i 28 ºC a la resta del país..

Visibilitat

Visibilitat entre bona i excel·lent, malgrat que al vessant nord del Pirineu serà regular o localment dolenta fins a mig matí i de nou a partir del vespre. Independentment, serà localment regular o dolenta en moments de precipitació.

Vent

Vent fluix i de direcció variable de matinada i fins a l'inici del matí. A partir de llavors bufarà entre fluix i moderat, de component sud al litoral i de component oest a l'interior, amb alguns cops forts a Ponent i al prelitoral sud; malgrat això, a l'interior del quadrant nord-est el vent serà fluix i de direcció variable, amb predomini del component sud. Independentment, hi haurà tramuntana entre fluixa i moderada amb cops forts al nord de l'Empordà, localment molt forts a partir del vespre, així com mestral entre fluix i moderat amb cops forts fins a mig matí i al final del dia a les Terres de l'Ebre.

Tendència per a demà

Cel mig ennuvolat amb la circulació de núvols alts i mitjans de nord a sud fins al vespre. A partir d'aleshores minvaran. A banda, a partir de migdia arribaran núvols baixos al vessant nord del Pirineu, i quedarà molt ennuvolat o cobert per la resta del dia. Independentment, hi haurà estrats baixos a la depressió Central, localment persistents a Ponent.

Comentarios
Multimedia Diari