El Temps a Tarragona: sol i calor al migdia

La previsió meteorològica d'aquest dissabte, 5 d'octubre

04 octubre 2019 10:24 | Actualizado a 05 octubre 2019 18:22
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Previsió per a avui

Hi haurà intervals de núvols baixos al quadrant nord-est durant el matí, i a la resta del litoral i prelitoral central a partir del final del matí. A la resta del territori hi haurà el cel seré tota la jornada.

Pluja

Són possibles precipitacions febles i minses al quadrant nord-est. Per altra banda, al sector central del litoral i del Prelitoral també en són possibles fins a migdia.

Temperatures

La temperatura mínima serà semblant o lleugerament més alta. Se situarà entre 1 i 6 ºC al Pirineu, entre 6 i 11 ºC al Prepirineu i a la depressió Central, entre 8 i 13 ºC al prelitoral i entre 13 i 18 ºC al litoral. La temperatura màxima serà semblant o lleugerament més baixa al quadrant nord-est i al litoral central. Voltarà entre 20 i 25 ºC al Pirineu, entre 25 i 30 ºC a Ponent i a l'interior de les Terres de l'Ebre i entre 22 i 27 ºC a la resta del país

Vent

Bufarà fluix i de direcció variable al quadrant nord-est. A la resta bufarà de component nord i oest entre fluix i moderat, més reforçat durant el matí. Per altra banda, al centre del dia, al litoral s'imposarà el component sud entre fluix i moderat. Independentment, a l'Empordà bufarà tramuntana entre fluixa i moderada, més reforçada durant el matí.

Tendència per a demà

Cel poc ennuvolat per núvols alts amb intervals de núvols baixos al litoral i prelitoral central a l'inici i al final del dia. Al quadrant nord-est hi haurà intervals de núvols al matí i creixement d'algunes nuvolades durant la tarda. Independentment, al vessant nord del Pirineu estarà molt ennuvolat durant la tarda.

Comentarios
Multimedia Diari