El Temps a Tarragona: sol i fred a l'espera de pluges

La previsió meteorològica d'aquest dijous 9 de gener

08 enero 2020 11:16 | Actualizado a 09 enero 2020 11:43
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Previsió per a avui

Fins a migdia estarà serè o poc ennuvolat per núvols alts. Al llarg de la tarda la nuvolositat augmentarà d'oest a est i quedarà entre mig i molt ennuvolat en conjunt al final del dia, localment cobert al nord-oest. Tot i això, a Ponent estarà cobert per estrats baixos. A més, hi haurà alguns intervals de núvols baixos a punts del litoral i prelitoral, sobretot a la meitat sud i a partir del migdia.

Pluja

Al final del dia és probable precipitació feble, dispersa i minsa a l'extrem nord del territori. La cota de neu baixarà dels 1800 als 1500 metres. A banda, a causa de la boira fins a mig matí s'espera alguna roina a punts de Ponent.

Temperatures

Temperatura semblant o lleugerament més baixa. La mínima es mourà entre els -5 i 0 ºC al Pirineu i Prepirineu, entre els -3 i 2 ºC a la resta de l'interior, i entre els 2 i 7 ºC al litoral. Hi haurà inversió tèrmica. Pel que fa a la màxima, oscil·larà entre els 2 i 7 ºC a Ponent, entre els 7 i 12 ºC al Pirineu, Prepirineu i a l'altiplà Central, i entre els 11 i 16 ºC a la resta.

Visibilitat

La visibilitat serà regular o dolenta per la presència de bancs de boira i boirina persistents a Ponent i a punts de l'interior de les Terres de l'Ebre. A la resta la visibilitat serà bona en conjunt, tot i que fins a mig matí també hi haurà bancs de boira i boirina locals a d'altres punts de la depressió Central, prelitoral i fondalades de l'interior.

Vent

De matinada i de nou a la nit el vent serà fluix i de direcció variable, si bé predominarà el terral al litoral. La resta del dia s'imposarà el vent de components sud i oest fluix amb cops moderats, amb llebeig més marcat al litoral; si bé a la depressió Central hi haurà intervals de vent fluix i

Tendència per a demà

El cel estarà molt ennuvolat o cobert fins a mig matí. A partir d'aleshores tendiran a obrir-se clarianes de nord a sud fins a quedar serè o poc ennuvolat a la tarda. Fins a primera hora del matí s'espera precipitació a qualsevol punt, si bé serà més dispersa a Ponent i a l'extrem nord-est. A partir d'aleshores i fins a primera hora de la tarda quedarà restringida a punts del litoral i prelitoral central i sud.

Comentarios
Multimedia Diari