Más de Tarragona

El Temps a Tarragona: sol i temperatures suaus

La previsió meteorològica d'aquest dimarts, 21 de maig

Diari de Tarragona

Whatsapp
La predicció meteorològica d'aquest dimartsa Tarragona. FONT: Meteo.cat

La predicció meteorològica d'aquest dimartsa Tarragona. FONT: Meteo.cat

Previsió per a avui

Cel serè o poc ennuvolat per alguns núvols alts i prims al llarg de la jornada. A banda, creixeran nuvolades a punts de muntanya, sobretot del Pirineu, Prepirineu i l'interior del quadrant nord-est, i durant la tarda quedarà molt ennuvolat o cobert en aquests sectors i àrees properes. A banda, al vessant nord del Pirineu estarà entre mig i molt ennuvolat per intervals de núvols baixos partir de mitja tarda.

Pluja

A partir de migdia s'esperen ruixats i xàfecs al Pirineu, Prepirineu i a l'interior del quadrant nord-est, mentre que són de probables i de més aïllats a altres punts del prelitoral. Seran d'intensitat entre feble i moderada, localment amb tempesta i/o calamarsa. S'acumularan quantitats minses o poc abundants de precipitació. La cota de neu voltarà els 2100 metres.

Temperatures

La temperatura mínima serà similar o lleugerament més alta, mentre que la màxima pujarà entre lleugerament i moderadament, tret del litoral sud on baixarà lleugerament. La mínima oscil·larà entre 1 i 6 ºC al Pirineu, entre 4 i 9 ºC al Prepirineu i la depressió Central, entre 6 i 11 ºC al prelitoral, i entre 8 i 13 ºC al litoral. La màxima es mourà entre 17 i 22 ºC al Pirineu, entre 21 i 26 ºC a l'interior de l'Ebre i Ponent, i entre 19 i 24 ºC a la resta del territori.

Visibilitat

La visibilitat serà bona, si bé fins a primera hora del matí hi haurà bancs de boirina o boira a punts de l'interior del quadrant nord-est i a la Catalunya Central. Tot i això, quedarà localment regular en moment de xàfec. A banda, serà regular al vessant nord del Pirineu al final del dia, sobretot a cotes mitjanes i elevades.

Vent

Bufarà fluix i de direcció variable fins a mig matí i de nou a partir del vespre, amb predomini del terral fluix al litoral i prelitoral. Durant la resta del dia, vent de component sud al litoral i prelitoral, i de component sud i oest a la resta del territori, fluix amb cops moderats.

Tendència per a demà

Cel serè o poc ennuvolat. Malgrat tot, a partir de migdia creixeran nuvolades al Pirineu i al Prepirineu, sobretot al sector oriental, que durant la tarda afectaran zones properes. En aquests sectors tendirà a quedar entre mig i molt ennuvolat.

Temas

Comentarios

Lea También