El Temps a Tarragona: sol pel matí, nuvolades per la tarda

La previsió meteorològica d'aquest dissabte 18 de maig

17 mayo 2019 14:50 | Actualizado a 22 mayo 2019 13:10
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Previsió per a avui

De matinada la nuvolositat minvarà i quedarà poc ennuvolat arreu i entre mig i molt ennuvolat al la meitat nord. A partir de migdia la nuvolositat augmentarà en general i el cel quedarà molt ennuvolat en conjunt, la nuvolositat serà més compacta al quadrant nord-est, al Pirineu i al Prepirineu on estarà cobert.

Pluja

De matinada s'espera precipitació al quadrant nord-est i al vessant nord del Pirineu i no se'n descarta a la resta del Pirineu. A partir de migdia, també se n'espera al Pirineu i Prepirineu. Serà d'intensitat entre feble i moderada. Deixarà acumulacions entre poc abundants i abundants (fins a 50 mm en 24 hores). Localment la precipitació anirà acompanyada de tempesta i no es descarta que vagi acompanyada de calamarsa. La cota de neu voltarà els 1600 metres.

Temperatures

La temperatura mínima serà entre lleugerament i moderadament més baixa, sobretot al terç sud. Voltarà entre els 0 i 5 ºC al Pirineu, entre els 3 i 8 ºC al Prepirineu i a la depressió Central, entre 5 i 10 ºC al Prelitoral i entre 8 i 13 ºC al litoral. Per la seva banda, la temperatura màxima serà lleugerament més alta, sobretot al terç sud. Se situarà entre 9 i 14 ºC al Pirineu, entre 14 i 19 ºC al Prepirineu i entre 16 i 21 ºC a la resta del territori, puntualment més altes a les Terres de l'Ebre.

Vent

El vent bufarà de component nord i oest entre fluix i moderat amb algun cop fort als dos extrems del territori. Tot i això, al quadrant nord-est serà fluix i de direcció variable. Amb tot, al centre del dia al litoral bufarà de component sud entre fluix i moderat.

Tendència per a demà

El cel estarà mig ennuvolat al matí i molt ennuvolat a la tarda, tant pel creixement de nuvolades com per l'arribada de núvols per ponent. Al vessant nord del Pirineu estarà tapat tot el dia.

Comentarios
Multimedia Diari