El Temps a Tarragona: sol pel matí, núvols per la tarda

La previsió meteorològica d'aquest dissabte, 1 de desembre

30 noviembre 2018 16:59 | Actualizado a 01 diciembre 2018 18:05
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

l Previsió per a avui

Cel serè o poc ennuvolat fins a migdia per bandes de núvols alts i prims que circularan d'oest a est. A partir de llavors la nuvolositat s'aniran fent més compacta i a partir de mitja tarda el cel quedarà, en general, entre mig i molt ennuvolat, puntualment cobert. Independentment, fins a mig matí hi haurà alguns núvols baixos a punts de la depressió Central, mentre que són possibles en algunes valls i fondalades del Pirineu i del Prepirineu.

l Temperatures

La temperatura mínima serà entre lleugerament i moderadament més baixa; se situarà entre - 4 i 1 ºC al Pirineu, entre -1 i 4 ºC al Prepirineu i a la depressió Central, malgrat que a les zones més altes serà lleugerament més alta, entre 1 i 6 ºC al prelitoral i al litoral nord, i entre 4 i 9 ºC a la resta del litoral. La temperatura màxima serà semblant, i se situarà entre 7 i 12 ºC al Pirineu, més baixa la vessant nord, i entre 10 i 15 ºC a la resta, puntualment més alta a punts del litoral, sobretot al sector sud.

l Vent

Bufarà el vent de component nord i oest entre fluix i moderat en general, amb mestral a les Terres de l'Ebre i tramuntana a l'Empordà; ambdós bufaran moderats amb alguns cops forts fins a migdia. A partir de llavors el vent afluixarà progressivament. Independentment, al nord de la depressió Central, al Prepirineu i a l'interior del quadrant nord-est el vent serà fluix i de direcció variable fins a mig matí i de nou al final del dia, així com a partir de mitja tarda girarà a component sud fluix al quadrant nord-est.

l Tendència per a demà

Fins a mig matí, el cel romandrà entre mig i molt ennuvolat en general. A partir de llavors la nuvolositat anirà minvant progressivament d'oest a est alhora que aniran arribant bandes de núvols alts i mitjans que mantindran el cel entre poc i mig ennuvolat en general amb nuvolositat més trencada a la meitat sud. Independentment, el vessant nord del Pirineu el cel romandrà entre mig i molt ennuvolat fins a migdia.

Comentarios
Multimedia Diari