El Temps a Tarragona: temperatures agradables al migdia

La previsió meteorològica d'aquest dimarts, 4 de desembre

03 diciembre 2018 19:00 | Actualizado a 05 marzo 2019 18:58
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Previsió per a avui

Cel serè o poc ennuvolat pel pas de núvols alts, i alguns de mitjans fins a migdia. Independentment, fins a mig matí hi haurà estrats baixos locals en valls i fondalades de l'interior del territori, que localment persistiran fins a migdia al nord de l'altiplà Central i al nord de Ponent. A banda, al final del dia es formaran estrats baixos a punts del litoral i prelitoral. Independentment, al vessant nord del Pirineu estarà mig o molt ennuvolat durant la matinada.

Temperatures

La temperatura mínima i màxima serà en general semblant o lleugerament superior, tret dels punts amb presència de boira on la màxima serà semblant o lleugerament inferior. Hi haurà inversió tèrmica matinal a l'interior. La mínima es mourà entre -1 i 4 ºC al Pirineu, entre 1 i 6 ºC al Prepirineu, entre 2 i 7 ºC a la depressió Central i al prelitoral nord, entre 6 i 11 ºC a la resta del prelitoral i al litoral nord, i entre 9 i 14 ºC a la resta del litoral. La màxima oscil·larà entre 14 i 19 ºC al prelitoral, entre 16 i 21 ºC al litoral, i entre 12 i 17 ºC a la resta del territori, si bé quedarà puntualment més baixa al nord de l'altiplà Central i al nord de Ponent, on oscil·larà entre 6 i 11 ºC.

Vent

Vent fluix i de direcció variable a l'interior, amb estones de component sud i oest al centre de la jornada i amb intervals de calma matinal i nocturna. Al litoral bufarà de terral fluix amb alguns cops moderats fins a mig matí i al final del dia, mentre que la resta del dia bufarà fluix i variable però amb estones de component sud.

Tendència per a demà

Domini del cel serè en general, tot i que creuaran franges de núvols alts i prims al matí pel Pirineu i a la tarda a qualsevol punt del país. Independentment, hi haurà núvols baixos fins a mig matí a la depressió Central, que puntualment romandran tot el dia al nord de Ponent i de l'altiplà Central. A més, també se'n formaran al litoral els quals seran més abundants al sector nord.

Comentarios
Multimedia Diari