El Temps a Tarragona: temperatures altes, però estables

La previsió meteorològica d'aquest divendres 2 d'agost

01 agosto 2019 10:39 | Actualizado a 02 agosto 2019 11:04
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Previsió per a avui

De matinada la nuvolositat minvarà fins a quedar serè. A partir de mig matí creixeran nuvolades al Pirineu, així com a partir de migdia en altres punts de muntanya, que deixaran el cel entre poc i mig ennuvolat. Independentment, durant el vespre es formaran alguns intervals de núvols baixos al vessant nord del Pirineu i, al final del dia, a la depressió Central i al litoral i prelitoral sud, que deixaran el cel mig ennuvolat.

Temperatures

La temperatura mínima serà lleugerament més alta al terç nord, mentre que a la resta del país serà semblant o lleugerament més baixa. Oscil·larà entre els 12 i 17 ºC al Pirineu i Prepirineu, entre els 18 i 23 ºC al litoral central i sud i entre els 15 i 20 ºC a la resta. Per altra banda, la temperatura màxima serà semblant o lleugerament més alta arreu, llevat del vessant nord del Pirineu, on baixarà lleugerament. Es mourà entre els 27 i 32 ºC al Pirineu i al litoral, entre els 31 i 36 ºC a Ponent, interior de les Terres de l'Ebre i Pla de Bages i entre els 29 i 34 ºC a la resta.

Vent

Vent fluix i de direcció variable a l'inici i al final del dia, mentre que durant les hores centrals de la jornada s'imposarà el vent de component sud al litoral i el component sud i oest a l'interior, entre fluix i moderat. A banda, bufarà tramuntana entre fluixa i moderada a l'Empordà durant tot el dia, amb cops forts fins a migdia. Tanmateix, a les Terres de l'Ebre i al sud del Camp de Tarragona bufarà mestral entre fluix i moderat amb algun cop fort fins a migdia.

Tendència per a demà

Cel serè en general, amb el creixement de núvols d'evolució diürna al Pirineu i a altres zones de muntanya a partir de migdia. Independentment, de matinada hi haurà alguns intervals de núvols baixos a la depressió Central i al litoral i prelitoral sud, i al final de la jornada se'n tornaran a formar a punts del litoral.

Comentarios
Multimedia Diari