Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

El Temps a Tarragona: temperatures altes, però estables

La previsió meteorològica d'aquest divendres 2 d'agost

Diari de Tarragona

Whatsapp
La predicció meteorològica d'aquest divendres a Tarragona. FONT: Meteo.cat

La predicció meteorològica d'aquest divendres a Tarragona. FONT: Meteo.cat

Previsió per a avui

De matinada la nuvolositat minvarà fins a quedar serè. A partir de mig matí creixeran nuvolades al Pirineu, així com a partir de migdia en altres punts de muntanya, que deixaran el cel entre poc i mig ennuvolat. Independentment, durant el vespre es formaran alguns intervals de núvols baixos al vessant nord del Pirineu i, al final del dia, a la depressió Central i al litoral i prelitoral sud, que deixaran el cel mig ennuvolat.

Temperatures

La temperatura mínima serà lleugerament més alta al terç nord, mentre que a la resta del país serà semblant o lleugerament més baixa. Oscil·larà entre els 12 i 17 ºC al Pirineu i Prepirineu, entre els 18 i 23 ºC al litoral central i sud i entre els 15 i 20 ºC a la resta. Per altra banda, la temperatura màxima serà semblant o lleugerament més alta arreu, llevat del vessant nord del Pirineu, on baixarà lleugerament. Es mourà entre els 27 i 32 ºC al Pirineu i al litoral, entre els 31 i 36 ºC a Ponent, interior de les Terres de l'Ebre i Pla de Bages i entre els 29 i 34 ºC a la resta.

Vent

Vent fluix i de direcció variable a l'inici i al final del dia, mentre que durant les hores centrals de la jornada s'imposarà el vent de component sud al litoral i el component sud i oest a l'interior, entre fluix i moderat. A banda, bufarà tramuntana entre fluixa i moderada a l'Empordà durant tot el dia, amb cops forts fins a migdia. Tanmateix, a les Terres de l'Ebre i al sud del Camp de Tarragona bufarà mestral entre fluix i moderat amb algun cop fort fins a migdia.

Tendència per a demà

Cel serè en general, amb el creixement de núvols d'evolució diürna al Pirineu i a altres zones de muntanya a partir de migdia. Independentment, de matinada hi haurà alguns intervals de núvols baixos a la depressió Central i al litoral i prelitoral sud, i al final de la jornada se'n tornaran a formar a punts del litoral.

Temas

Comentarios

Lea También