El Temps a Tarragona: temperatures altes, però no extremes

La previsió meteorològica d'aquest dimarts, 2 de juliol

01 julio 2019 16:10 | Actualizado a 02 julio 2019 19:02
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Previsió per a avui

Domini de l'ambient assolellat o poc ennuvolat en general fins a migdia arreu del territori, si bé creuaran algunes bandes de núvols alts que circularan de sud-oest a nord-est. A partir de migdia creixeran nuvolades a punts de muntanya, sobretot al Pirineu, Prepirineu i quadrant nord-est on el cel quedarà entre mig i molt ennuvolat. Independentment hi haurà alguns intervals de núvols baixos de matinada al litoral, i de nou al final del dia al litoral sud.

Temperatures

La temperatura mínima serà similar o lleugerament més baixa. Per la seva banda la temperatura màxima baixarà lleugerament, si bé serà puntualment més alta als dos extrems del litoral. La mínima oscil·larà entre 9 i 14 ºC al Pirineu, entre 13 i 18 ºC al Prepirineu, entre 15 i 20 ºC a la depressió central i al prelitoral, i entre 18 i 23 ºC al litoral. La màxima es mourà entre 27 i 32 ºC al Pirineu i al litoral, entre 30 i 34 ºC al Prepirineu i al prelitoral i entre 32 i 37 ºC a la resta del territori.

Vent

Fins a primera hora del matí el vent serà fluix i de direcció variable, a excepció de les Terres del Ebre i el nord de l'Alt Empordà on bufarà Mestral i Tramuntana respectivament, entre fluix i moderat. Al llarg del matí s'imposarà el component sud arreu entre fluix i moderat amb algun cop fort durant la tarda al terç sud. Al final del dia el vent serà fluix i de direcció variable.

Tendència per a demà

Cel serè o poc ennuvolat pel pas d'algun núvol alt i prim. Malgrat això, a partir de migdia i durant la tarda creixeran nuvolades al Pirineu, Prepirineu i algun núvol d'evolució diürna a altres punts de muntanya de l'interior del país. La temperatura mínima serà similar. En canvi, la màxima serà similar o lleugerament més alta al litoral i prelitoral i lleugerament superior a l'interior.

Comentarios
Multimedia Diari