Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

El Temps a Tarragona: temperatures d'hivern i cel clar

La previsió meteorològica d'aquest dimarts, 19 de novembre

Diari de Tarragona

Whatsapp
La predicció meteorològica d'aquest dimarts a Tarragona. FONT: Meteo.cat

La predicció meteorològica d'aquest dimarts a Tarragona. FONT: Meteo.cat

Previsió per a avui

Predomini del cel serè o poc ennuvolat en general, malgrat que fins a l'inici del matí hi haurà intervals de núvols alts i mitjans a l'extrem nord-est del territori que deixaran el cel poc o localment mig ennuvolat; a més, a partir del vespre arribaran alguns núvols alts per l'oest del país. Independentment, hi haurà algun núvol baix aïllat al nord del litoral central i al sud de la Costa Brava fins a migdia, així com al quadrant nord-est a partir de llavors. A banda, al massís del Port, al nord de Ponent i a l'altiplà Central hi haurà estrats baixos fins a mig matí.

Temperatures

Temperatura mínima en descens entre lleuger i moderat; màxima similar o lleugerament més alta. La temperatura mínima oscil·larà entre -5 i 0 ºC al Pirineu i al Prepirineu, entre -3 i 2 ºC a la depressió Central i al prelitoral nord, entre -1 i 4 ºC a la resta del prelitoral i al litoral nord i entre 4 i 9 ºC a la resta del litoral. La temperatura màxima arribarà a valors de 5 a 10 ºC al Pirineu, de 7 a 12 ºC al Prepirineu, de 8 a 13 ºC a la depressió Central, més baixa a l'Altiplà Central, i entre 11 i 16 ºC a la resta del país.

Vent

El vent bufarà de component nord i oest entre fluix i moderat amb cops forts de mestral al terç sud i de tramuntana al nord i est de l'Empordà. A partir de mitja tarda, el vent tendirà a afluixar en ambdues zones. Per altra banda, al litoral central bufarà vent de component nord i oest de matinada i a la nit i fluix i de direcció variable la resta de la jornada. A la resta de l'interior serà fluix i de direcció variable tot el dia, amb algun interval de calma de matinada i a la nit i algun de component sud al centre del jorn.

Tendència per a demà

Cel enteranyinat al matí. A partir de la tarda augmentarà la nuvolositat i quedarà mig ennuvolat, amb nuvolositat més compacta i abundant al final del dia al vessant sud del Pirineu. Independentment hi haurà estrats baixos al nord de la depressió Central i a valls del Prepirineu i Pirineu.

Temas

Comentarios

Lea También