El Temps a Tarragona: temperatures en ascens

La previsió meteorològica d'aquest dijous 11 de juliol

10 julio 2019 12:55 | Actualizado a 17 julio 2019 12:28
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Previsió per a avui

Cel serè en general, amb pinzellades de núvols alts i el creixement de nuvolades a la tarda al Pirineu i al Prepirineu oriental que puntualment deixaran el cel mig ennuvolat.

Temperatures

Temperatura en ascens, lleuger en general i moderat en el cas de la màxima a la depressió Central i al prelitoral central i sud. La mínima es mourà entre els 10 i 15 ºC al Pirineu i Prepirineu, entre 13 i 18 ºC a la depressió Central, entre 16 i 20 ºC al prelitoral i entre 19 i 24 ºC al litoral. La màxima arribarà a valors d'entre 27 i 32 ºC al Pirineu i litoral, entre 32 i 37 ºC a la depressió Central i l'interior de les terres de l'Ebre, i entre 29 i 34 ºC a la resta del territori.

Vent

Vent fluix i variable a l'inici i al final del dia. Al centre de la jornada bufarà fluix amb cops moderats, de component oest en general i de components sud i est al quadrant nord-est. Al litoral central hi haurà algun cop fort al centre del dia.

Tendència per a demà

Cel serè o poc ennuvolat per pinzellades de núvols alts, sobretot al principi del dia al terç nord i al final de la jornada a l'extrem sud. A la tarda creixeran núvols d'evolució diürna a punts de muntanya i alguna nuvolada al Pirineu. Temperatura en ascens entre lleuger i moderat, sobretot la màxima. Ambient molt càlid a l'interior i xafogós a la meitat sud del litoral.

Comentarios
Multimedia Diari