El Temps a Tarragona: temperatures moderadament més altes

La previsió meteorològica d'aquest dilluns, 27 de desembre

26 diciembre 2021 16:02 | Actualizado a 26 diciembre 2021 16:10
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Previsió per a avui

Durant la matinada i fins al final del matí la nuvolositat minvarà fins a quedar el cel serè o poc ennuvolat per bandes de núvols alts que creuaran el país d'oest a est, tret de l'extrem nord del territori, on es mantindrà molt ennuvolat fins al migdia. Durant la tarda també n'arribaran de mitjans per l'oest. Independentment, hi haurà estrats baixos a la depressió Central i a la vall de l'Ebre fins a mig matí.

Precipitacions

De matinada s'espera alguna feble precipitació al terç oest del territori i al matí n'és possible a altres punts de Catalunya, sobretot del terç nord. A més, fins a migdia s'espera precipitació a l'extrem nord del Pirineu, i al final del dia n'arribarà a tota la serralada i al Prepirineu, sobretot Occidental. En general serà d'intensitat feble i acumularà quantitats minses, a tot estirar poc abundants. La cota de neu pujarà transitòriament de matinada fins als 2.400 metres, mentre que a partir del matí baixarà fins a voltar els 1.700 metres al migdia. Novament, al final del dia tendirà a pujar fins als 2.200 metres.

Temperatures

La temperatura, tant la mínima com la màxima, serà entre lleugerament i moderadament més alta. Tot i això, a Ponent i a les Terres de l'Ebre l'ascens de la màxima podrà ser localment acusat. La mínima es mourà entre -1 i 4 ºC al Pirineu i Prepirineu, entre 2 i 7 ºC a la depressió Central i entre 6 i 11 ºC a la resta. La màxima oscil·larà entre 10 i 15 ºC al Pirineu, entre 13 i 18 ºC al Prepirineu i la depressió Central i entre 15 i 20 ºC a la resta.

Visibilitat

La visibilitat quedarà entre bona i excel·lent en general, sobretot a la meitat sud del país. Malgrat això, fins a mig matí serà entre regular i dolenta a valls del Prepirineu i al nord de la depressió Central amb alguns bancs de boira i boirina, més extensos de matinada.

Vent

En conjunt el vent bufarà de component oest, entre fluix i moderat amb cops forts, sobretot a la meitat sud del territori i al centre del dia quan serà més reforçat, i alguns de molt forts a cotes elevades. Malgrat això, de matinada hi podrà haver algunes ratxes fortes al nord del litoral i prelitoral central de vent de component sud i oest. Amb tot, hi haurà estones de vent fluix i direcció variable a punts del quadrant nord-est.

Comentarios
Multimedia Diari