El Temps a Tarragona: tormentes a la vista

La previsió meteorològica d'aquest dilluns 12 d'agost

11 agosto 2019 10:47 | Actualizado a 12 agosto 2019 11:12
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Previsió per a avui

De matinada i fins a mig matí cel entre mig i molt ennuvolat, puntualment cobert. A partir de llavors la nuvolositat minvarà, sobretot a la meitat oest, si bé al Pirineu, Prepirineu i quadrant nord-est creixeran nuvolades que mantindran el cel localment molt ennuvolat. A banda, a l'interior del quadrant nord-est hi haurà intervals de núvols baixos tota la jornada.

Pluja

De matinada i fins a mig matí s'espera precipitacions a qualsevol punt del territori, sobretot al litoral i prelitoral sud, punts de la depressió Central i Pirineu i Prepirineu, que es desplaçaran d'oest a est del país, menys probables a l'extrem nord-est. A partir de migdia s'espera algun ruixat aïllat al Pirineu i Prepirineu i interior del quadrant nord-est. Les precipitacions seran, en general, d'intensitat entre feble i moderada i acumularan quantitats entre minses i poc abundants, si bé localment podran ser d'intensitat forta i acumular quantitats abundants de precipitació. A més, els ruixats aniran acompanyats tempesta, calamarsa o pedra, i també de fang.

Temperatures

Temperatura mínima i màxima entre lleugerament i moderadament més baixa; la primera oscil·larà entre 11 i 16 ºC al Pirineu, i entre 15 i 20 ºC a la resta del territori, tret del litoral on es mourà entre els 19 i 24 ºC. El descens de temperatura més acusat es donarà l'interior del país.

Visibilitat

Al matí la visibilitat serà entre bona i regular, puntualment dolenta. A partir de migdia millorarà en general, si bé a punts del quadrant nord-est es mantindrà entre bona i regular.

Vent

Durant tot el dia bufarà tramuntana i mestral d'intensitat moderada amb cops forts a l'Empordà i terç sud respectivament, si bé al nord i est de l'Alt Empordà hi haurà alguns cops molt forts, com també fins a mig matí a punts del litoral sud. A la resta de la meitat oest predominarà el vent de component nord i oest entre fluix i moderat, amb algun cop fort a ponent, i el component sud i est a la resta de la meitat est, fluix amb algun cop moderat. Independentment, a l'interior del quadrant nord-est el vent es mantindrà fluix i de direcció variable gran part de la jornada.

Tendència per a demà

Fins a migdia cel poc o mig ennuvolat pel pas de bandes de núvols alts i mitjans d'oest a est del territori. A partir de llavors creixeran nuvolades al Pirineu, Prepirineu i interior del quadrant nord-est que deixaran el cel localment molt ennuvolat. Independentment, de matinada hi haurà intervals de núvols baixos a punts de la meitat est, durant el matí es desplaçaran a punts del quadrant nord-est, a la tarda es traslladaran al sud de la costa Brava i nord del litoral central i al final del dia es restringiran a punts del litoral i prelitoral central.

Comentarios
Multimedia Diari