Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

El Temps a Tarragona: tormentes a la vista

La previsió meteorològica d'aquest dilluns 12 d'agost

Diari de Tarragona

Whatsapp
La predicció meteorològica d'aquest dilluns a Tarragona. FONT: Meteo.cat

La predicció meteorològica d'aquest dilluns a Tarragona. FONT: Meteo.cat

Previsió per a avui

De matinada i fins a mig matí cel entre mig i molt ennuvolat, puntualment cobert. A partir de llavors la nuvolositat minvarà, sobretot a la meitat oest, si bé al Pirineu, Prepirineu i quadrant nord-est creixeran nuvolades que mantindran el cel localment molt ennuvolat. A banda, a l'interior del quadrant nord-est hi haurà intervals de núvols baixos tota la jornada.

Pluja

De matinada i fins a mig matí s'espera precipitacions a qualsevol punt del territori, sobretot al litoral i prelitoral sud, punts de la depressió Central i Pirineu i Prepirineu, que es desplaçaran d'oest a est del país, menys probables a l'extrem nord-est. A partir de migdia s'espera algun ruixat aïllat al Pirineu i Prepirineu i interior del quadrant nord-est. Les precipitacions seran, en general, d'intensitat entre feble i moderada i acumularan quantitats entre minses i poc abundants, si bé localment podran ser d'intensitat forta i acumular quantitats abundants de precipitació. A més, els ruixats aniran acompanyats tempesta, calamarsa o pedra, i també de fang.

Temperatures

Temperatura mínima i màxima entre lleugerament i moderadament més baixa; la primera oscil·larà entre 11 i 16 ºC al Pirineu, i entre 15 i 20 ºC a la resta del territori, tret del litoral on es mourà entre els 19 i 24 ºC. El descens de temperatura més acusat es donarà l'interior del país.

Visibilitat

Al matí la visibilitat serà entre bona i regular, puntualment dolenta. A partir de migdia millorarà en general, si bé a punts del quadrant nord-est es mantindrà entre bona i regular.

Vent

Durant tot el dia bufarà tramuntana i mestral d'intensitat moderada amb cops forts a l'Empordà i terç sud respectivament, si bé al nord i est de l'Alt Empordà hi haurà alguns cops molt forts, com també fins a mig matí a punts del litoral sud. A la resta de la meitat oest predominarà el vent de component nord i oest entre fluix i moderat, amb algun cop fort a ponent, i el component sud i est a la resta de la meitat est, fluix amb algun cop moderat. Independentment, a l'interior del quadrant nord-est el vent es mantindrà fluix i de direcció variable gran part de la jornada.

Tendència per a demà

Fins a migdia cel poc o mig ennuvolat pel pas de bandes de núvols alts i mitjans d'oest a est del territori. A partir de llavors creixeran nuvolades al Pirineu, Prepirineu i interior del quadrant nord-est que deixaran el cel localment molt ennuvolat. Independentment, de matinada hi haurà intervals de núvols baixos a punts de la meitat est, durant el matí es desplaçaran a punts del quadrant nord-est, a la tarda es traslladaran al sud de la costa Brava i nord del litoral central i al final del dia es restringiran a punts del litoral i prelitoral central.

Temas

Comentarios

Lea También