El Temps a Tarragona: la pluja torna, però feble

La previsió meteorològica d'aquest divendres, 13 de setembre

27 agosto 2019 10:52 | Actualizado a 14 septiembre 2019 12:46
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Previsió per a avui

Fins a primera hora del matí, predomini del cel serè o poc ennuvolat en general. A partir de llavors arribaran bandes de núvols mitjans pel sud alhora que es formaran algunes nuvolades que deixaran el cel mig ennuvolat, localment molt ennuvolat sobretot a les comarques de la meitat sud.

Pluja

A partir de mig matí són probables ruixats dispersos a punts de la meitat sud i de la resta de la meitat oest, i són possibles a altres punts del país. Seran d'intensitat feble i localment moderats i s'acumularan quantitats minses, puntualment poc abundants.

Temperatures

La temperatura mínima serà lleugerament més alta, mentre que la màxima serà similar o lleugerament més alta. La mínima oscil·larà entre 8 i 13 ºC al Pirineu, entre 12 i 17 ºC al Prepirineu, la depressió Central i al prelitoral nord, i entre 16 i 21 ºC a la resta del territori. La màxima oscil·larà entre 25 i 30 ºC al Pirineu i al litoral, i entre 27 i 32 ºC a la resta del país.

Vent

Bufarà el vent de component nord i est entre fluix i moderat arreu, si bé al litoral i prelitoral central i sud podrà bufar amb alguns cops forts. A més, de matinada i al final del dia hi haurà estones de vent fluix i de direcció variable a l'interior.

Tendència per a demà

De matinada la nuvolositat minvarà fins a quedar poc ennuvolat per algunes franges de núvols alts. Tot i això, a partir de migdia tornarà a augmentar de sud a nord per l'arribada de bandes de núvols mitjans, alhora que creixeran algunes nuvolades que deixaran el cel mig o localment molt ennuvolat.

Comentarios
Multimedia Diari