El Temps a Tarragona: cel serè i temperatures que es mantenen

La previsió meteorològica d'aquest dijous 29 d'agost

Diari de Tarragona

Whatsapp
La predicció meteorològica per aquest dijous, 29 d'agost. Foto: Meteocat

La predicció meteorològica per aquest dijous, 29 d'agost. Foto: Meteocat

Previsió per a avui

En general predominarà l'ambient assolellat, si bé, al centre de la jornada creixeran nuvolades a zones de muntanya, més desenvolupades al Pirineu i Prepirineu, on quedarà molt ennuvolat. A més, a partir del migdia arribaran núvols alts i mitjans que avançaran de sud a nord durant la tarda.

Pluja

S'esperen xàfecs localment moderats i acompanyats de tempesta al Pirineu i Prepirineu a partir de la tarda. Acumularan quantitats de precipitació entre minses i poc abundants.

Temperatures

La temperatura mínima serà semblant o lleugerament més alta, es mourà entre els 10 i 15 ºC al Pirineu, entre els 12 i 17 ºC al Prepirineu, entre els 15 i 20 ºC a la resta de l'interior, i entre els 18 i 23 ºC al litoral. La màxima pujarà lleugerament arreu, i voltarà entre els 27 i 32 ºC al Pirineu i al litoral, i entre els 29 i 34 ºC a la resta.

Vent

Vent fluix i de direcció variable a l'inici i al final del dia. Durant les hores centrals de la jornada s'imposarà el vent de component sud arreu, entre fluix i moderat amb alguns cops forts a Ponent i a l'interior de les Terres de l'Ebre.

Tendència per a demà

Cel serè o poc ennuvolat, en general, pel pas de bandes de núvols alts, si bé, a partir del migdia creixeran nuvolades a zones de muntanya, on el cel quedarà entre mig i molt ennuvolat.

Temas

Comentarios

Lea También