Más de Tarragona

El Temps a Tarragona: torna el sol

La previsió meteorològica d'aquest dimecres 24 d'abril

Diari de Tarragona

Whatsapp
La predicció meteorològica d'aquest dimecres a Tarragona. FONT: Meteo.cat

La predicció meteorològica d'aquest dimecres a Tarragona. FONT: Meteo.cat

Previsió per a avui

De matinada el cel estarà molt ennuvolat o cobert arreu amb el pas de nuvolades. Fins a migdia estarà serè o poc ennuvolat. A partir de la tarda creixeran nuvolades a l'interior del país, sobretot al quadrant nord-oest, que deixaran el cel entre mig i molt ennuvolat, mentre que al litoral continuarà poc ennuvolat. Malgrat això, al final del dia també arribaran núvols baixos al sector central del litoral i del prelitoral.

Temperatures

La temperatura mínima serà lleugerament més baixa i oscil·larà entre 0 i 5 ºC al Pirineu, entre 3 i 8 ºC al Prepirineu, entre 5 i 10 ºC a la depressió Central i al Prelitoral i entre 9 i 13 ºC al litoral. Pel que fa a la temperatura màxima serà semblant o descendirà lleument, per bé que pujarà de manera lleu al litoral i prelitoral nord; rondarà entre 8 i 13 ºC al Pirineu, entre 12 i 17 ºC al Prepirineu, entre 17 i 22 ºC a Ponent i al litoral i entre 15 i 20 ºC a la resta del territori.

Vent

Bufarà vent entre fluix i moderat amb alguns cops forts de component sud i oest en general. Tot i això, de matinada hi haurà intervals de vent fluix i de direcció variable al nord de la depressió Central i a valls de la depressió Central, mentre que a partir de mig matí a cotes altes del Pirineu, Prepirineu i de la meitat nord de la serralada prelitoral bufarà de component sud entre moderat i fort amb cops molt forts.

Tendència per a demà

Fins a mig migdia s'espera precipitació al quadrant nord-oest del país i és possible a la resta. A partir de llavors s'esperen ruixats a punts de muntanya de l'interior i àrees properes, que no es descarta que vagin acompanyats de tempesta. Seran d'intensitat entre feble i moderada i acumularan quantitats entre minses i poc abundants en general, i puntualment abundants al Pirineu i Prepirineu, sobretot occidental. La cota de neu rondarà els 2.000 metres al Pirineu oriental, mentre que al sector occidental passarà dels 1.900 metres de matinada als 1.600 metres al vespre.

Temas

Comentarios

Lea También