Más de Tarragona

El Temps a Tarragona: torna el sol i puja el termòmetre

La previsió meteorològica d'aquest dimecres, 12 de juny

Diari de Tarragona

Whatsapp
La predicció meteorològica d'aquest dimecres a Tarragona. FONT: Meteo.cat

La predicció meteorològica d'aquest dimecres a Tarragona. FONT: Meteo.cat

Previsió per a avui

Cel serè o poc ennuvolat, si bé al centre del dia creixeran algunes nuvolades a punts de muntanya que localment deixaran el cel mig ennuvolat. A més, fins a mig matí hi haurà intervals de núvols baixos al sector central del litoral i prelitoral i a la Catalunya central.

Temperatures

La temperatura mínima serà lleugerament més baixa, i voltarà entre els 1 i 6 ºC al Pirineu, entre els 3 i 8 ºC al Prepirineu, a la depressió Central i al Prelitoral, i entre els 8 i 13 ºC al litoral. La màxima pujarà lleugerament o moderadament i es mourà entre els 16 i 21 ºC al Pirineu i al litoral, i entre els 19 i 24 ºC a la resta del territori, localment més alta a punts de Ponent i de la vall de l'Ebre.

Visibilitat

Visibilitat bona en conjunt, tot i que serà localment regular a punts de la Catalunya Central i del litoral i prelitoral central fins a primera hora del matí, localment amb alguns bancs de boira o boirina.

Vent

Fins a primera hora del matí bufarà tramuntana entre fluixa i moderada a l'Alt Empordà i mestral fluix amb cops moderats a la vall de l'Ebre. A partir de llavors, s'imposarà el vent entre fluix i moderat arreu, girant de component oest a sud a l'interior i de component sud al litoral, amb algunes ratxes fortes a zones del litoral.

Tendència per a demà

Predomini de l'ambient assolellat, amb la circulació de núvols alts i mitjans a partir de mig matí que deixaran el cel mig ennuvolat durant la tarda i nit. A banda, hi haurà intervals de núvols baixos al litoral i prelitoral sud fins a migdia, així com alguns núvols d'evolució diürna al Pirineu.

Temas

Comentarios

Lea También