Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

El Temps a Tarragona: torna la calor tot i ser febrer

La previsió meteorològica d'aquest divendres, 14 de febrer

Diari de Tarragona

Whatsapp
La predicció meteorològica d'aquest dimecres a Tarragona. FONT: Meteo.cat

La predicció meteorològica d'aquest dimecres a Tarragona. FONT: Meteo.cat

Previsió per a avui

Predomini del cel serè o poc ennuvolat en general, tret de punts del sud de la Costa Brava i del litoral i prelitoral central on hi haurà intervals de núvols baixos que deixaran el cel entre mig i molt ennuvolat, puntualment cobert; a partir del vespre els núvols baixos s'estendran al litoral i prelitoral sud. Independentment, fins a mig matí hi haurà alguns estrats baixos a punts de la depressió Central, així com al vessant nord del Pirineu a l'inici de la matinada.

Temperatures

La temperatura mínima serà lleugerament més baixa. Se situarà entre -1 i 4 ºC al Pirineu, entre 2 i 7 ºC al Prepirineu i a la depressió Central, entre 3 i 8 ºC al litoral nord i al prelitoral, i entre 7 i 12 ºC a la resta del litoral. La temperatura màxima serà similar, si bé al litoral i al prelitoral central i al sud de la Costa Brava baixarà lleugerament o moderadament. Se situarà entre 11 i 16 ºC al Pirineu i al Prepirineu, entre 16 i 21 ºC al Pla de Lleida i al terç sud, i entre 14 i 19 ºC a la resta del territori.

Visibilitat

La visibilitat serà entre bona i excel·lent en general, tot i que al sector central del litoral i prelitoral serà localment regular. A més, hi haurà bancs de boira matinals a l'est de la depressió Central, al nord de Ponent i al prelitoral nord que també reduiran la visibilitat.

Vent

Predominarà el vent de component nord i oest entre fluix i moderat en general, amb alguns cops forts de mestral al terç sud fins a migdia i de tramuntana al nord de l'Alt Empordà fins al vespre. Tot i així, al sector central del litoral i del prelitoral, així com a l'interior de la meitat est, el vent serà fluix i de direcció variable, amb predomini del component sud i est al centre del dia. A banda, a les valls del Pirineu, del Prepirineu i al nord de la depressió Central el vent serà fluix i de direcció variable fins a l'inici del matí. Al final del dia el vent quedarà fluix i de direcció variable en general, amb predomini del terral al litoral.

Tendència per a demà

Cel serè o poc ennuvolat en general, tot i que hi haurà intervals de núvols baixos a punts del litoral; seran més probables al sud del sector fins a mig matí, mentre que durant la tarda podran afectar diversos indrets del sector. A més, fins a mig matí hi haurà estrats baixos al terç sud del territori i al sud de Ponent.

Temas

Comentarios

Lea También