El Temps a Tarragona: torna la calor tot i ser febrer

La previsió meteorològica d'aquest divendres, 14 de febrer

13 febrero 2020 11:48 | Actualizado a 17 febrero 2020 12:15
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Previsió per a avui

Predomini del cel serè o poc ennuvolat en general, tret de punts del sud de la Costa Brava i del litoral i prelitoral central on hi haurà intervals de núvols baixos que deixaran el cel entre mig i molt ennuvolat, puntualment cobert; a partir del vespre els núvols baixos s'estendran al litoral i prelitoral sud. Independentment, fins a mig matí hi haurà alguns estrats baixos a punts de la depressió Central, així com al vessant nord del Pirineu a l'inici de la matinada.

Temperatures

La temperatura mínima serà lleugerament més baixa. Se situarà entre -1 i 4 ºC al Pirineu, entre 2 i 7 ºC al Prepirineu i a la depressió Central, entre 3 i 8 ºC al litoral nord i al prelitoral, i entre 7 i 12 ºC a la resta del litoral. La temperatura màxima serà similar, si bé al litoral i al prelitoral central i al sud de la Costa Brava baixarà lleugerament o moderadament. Se situarà entre 11 i 16 ºC al Pirineu i al Prepirineu, entre 16 i 21 ºC al Pla de Lleida i al terç sud, i entre 14 i 19 ºC a la resta del territori.

Visibilitat

La visibilitat serà entre bona i excel·lent en general, tot i que al sector central del litoral i prelitoral serà localment regular. A més, hi haurà bancs de boira matinals a l'est de la depressió Central, al nord de Ponent i al prelitoral nord que també reduiran la visibilitat.

Vent

Predominarà el vent de component nord i oest entre fluix i moderat en general, amb alguns cops forts de mestral al terç sud fins a migdia i de tramuntana al nord de l'Alt Empordà fins al vespre. Tot i així, al sector central del litoral i del prelitoral, així com a l'interior de la meitat est, el vent serà fluix i de direcció variable, amb predomini del component sud i est al centre del dia. A banda, a les valls del Pirineu, del Prepirineu i al nord de la depressió Central el vent serà fluix i de direcció variable fins a l'inici del matí. Al final del dia el vent quedarà fluix i de direcció variable en general, amb predomini del terral al litoral.

Tendència per a demà

Cel serè o poc ennuvolat en general, tot i que hi haurà intervals de núvols baixos a punts del litoral; seran més probables al sud del sector fins a mig matí, mentre que durant la tarda podran afectar diversos indrets del sector. A més, fins a mig matí hi haurà estrats baixos al terç sud del territori i al sud de Ponent.

Comentarios
Multimedia Diari