Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

El Temps a Tarragona: torna la pluja

La previsió meteorològica d'aquest dijous 13 de desembre

Diari de Tarragona

Whatsapp
La predicció meteorològica d'aquest dijous a Tarragona. FONT: Meteo.cat

La predicció meteorològica d'aquest dijous a Tarragona. FONT: Meteo.cat

Previsió per a avui

Cel cobert o molt ennuvolat durant tota la jornada. Malgrat això, de cara al final del dia la nuvolositat minvarà pel terç oest del territori. De matinada s'espera precipitacions disperses a punts del terç oest, Pirineu i extrem nord-est; al llarg del matí s'estendran progressivament d'oest a est i a la tarda afectarà a qualsevol punt del Principat.

Al final del dia les precipitacions es restringiran al vessant nord del Pirineu, extrem nord-est i terç sud. Les precipitacions seran d'intensitat feble, puntualment moderada, i acumularan quantitats entre minses i poc abundants de precipitació. La cota de neu se situarà inicialment entorn dels 1.600 metres, i anirà baixant fins a situar-se al voltant dels 1.200 metres al Pirineu i fins als 1400 metres a la resta del territori. Tot i això, de manera local i puntual, al vessant nord del Pirineu podrà baixar fins als 900 metres, així com al Massís del Port durant la tarda. Al Pirineu s'acumularan quantitats de neu abundants, i puntualment molt abundants a cotes elevades del vessant nord de la serralada.

Temperatures

La temperatura mínima serà lleugerament més alta i oscil·larà entre els -2 i 3 ºC al Pirineu, entre els -1 i 4 ºC al Prepirineu, entre els 0 i 5 ºC a la depressió Central, entre 1 i 6 ºC al prelitoral i litoral nord i entre els 6 i 11 ºC a la resta del litoral. Per la seva banda la temperatura màxima serà entre lleugerament i moderadament més baixa, si bé a punts del pla de Lleida la temperatura pujarà lleugerament; oscil·larà entre els 10 i 15 ºC al litoral i prelitoral, i entre els 6 i 11 ºC a la resta del territori.

Visibilitat

La visibilitat serà entre bona i regular amb alguns bancs de boira i boirina a diferents punts del país. A banda, al vessant nord del Pirineu la visibilitat serà puntualment dolenta.

Vent

De matinada i fins a migdia el vent serà fluix i de direcció variable a l'interior amb terral fins a mig matí a punts del litoral. A partir de llavors bufarà vent de component nord i oest entre fluix i moderat arreu, però amb cops forts i molt forts a punts del terç sud, sobretot a partir del vespre, i al final del dia a punts del vessant sud del Pirineu i de l'Empordà.

Tendència per a demà

De matinada la nuvolositat minvarà progressivament i al llarg del matí quedarà restringida a punts de l'extrem nord-est i a la resta del litoral i prelitoral on quedarà mig ennuvolat, puntualment molt. A partir de migdia predominarà l'ambient assolellat en general, si bé hi haurà estrats baixos al sud de la costa Brava i nord del litoral i prelitoral central. Independentment el cel romandrà molt ennuvolat o cobert al vessant nord del Pirineu.

Temas

Comentarios

Lea También