El Temps a Tarragona: tot i les nuvolades, el calor segueix present

La previsió meteorològica d'aquest dimarts 9 de juliol

08 julio 2019 15:04 | Actualizado a 10 julio 2019 11:38
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Previsió per a avui

Fins a mig matí, es mantindrà el cel entre mig i molt ennuvolat en general. A partir de llavors s'obriran clarianes per ponent i el sud, i al llarg de la tarda quedarà entre poc i mig ennuvolat al terç sud del país i al pla de Lleida. A la resta del territori es mantindrà entre mig i molt ennuvolat, i puntualment cobert pel creixement de nuvolades.

Pluja

Fins a mig matí s'esperen ruixats i tempestes a les comarques del terç oest del país, són probables a la resta del Pirineu i Prepirineu, i són possibles a altres punts del país. A partir de llavors s'aniran concentrant a les comarques del terç nord i de la resta de la meitat est, si bé seran possibles encara a altres punts de muntanya del prelitoral central. Seran d'intensitat entre feble i moderada, si bé localment seran forts, de matinada a l'oest i a la tarda a l'interior del quadrant nord-est. Aniran acompanyats de calamarsa i/o pedra i de ratxes fortes de vent. Les acumulacions al llarg del dia seran entre minses i poc abundants, si bé a punts del terç oest i a l'interior del quadrant nord-est seran localment abundants.

Temperatures

Temperatura mínima lleugerament més baixa. La màxima serà entre lleugerament i moderada més baixa en general, tret del litoral sud, on es mantindrà similar. La mínima es mourà entre els 11 i 16 ºC al Pirineu, entre 17 i 22 ºC al prelitoral, entre 19 i 24 ºC al litoral i entre 14 i 19 ºC a la resta. La màxima arribarà a valors d'entre 22 i 27 ºC al Pirineu i entre 26 i 31 ºC a la resta, per bé que seran puntualment més altes al sud-oest.

Vent

A l'Empordà i a l'extrem sud bufarà Tramuntana i Mestral entre fluix i moderat amb cops forts de matinada i sobretot al final del dia. A la resta el vent serà fluix i variable, si bé al centre del dia serà fluix amb cops moderats, amb domini del component oest a la meitat oest, i del sud i est a la resta. A més, hi haurà cops forts en moments de xàfec.

Tendència per a demà

Cel poc ennuvolat en general. Amb tot, de matinada la nuvolositat serà més abundant a la meitat est i al vessant nord del Pirineu. Durant el matí la nuvolositat tendirà a trencar-se, si bé quedaran intervals de núvols baixos al litoral, sobretot al sector central. A partir de migdia creixeran nuvolades al Pirineu i Prepirineu que localment dexaran el cel molt ennuvolat.

Comentarios
Multimedia Diari