Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

El Temps a Tarragona: tot i les nuvolades, el calor segueix present

La previsió meteorològica d'aquest dimarts 9 de juliol

Diari de Tarragona

Whatsapp
La predicció meteorològica d'aquest dimarts a Tarragona. FONT: Meteo.cat

La predicció meteorològica d'aquest dimarts a Tarragona. FONT: Meteo.cat

Previsió per a avui

Fins a mig matí, es mantindrà el cel entre mig i molt ennuvolat en general. A partir de llavors s'obriran clarianes per ponent i el sud, i al llarg de la tarda quedarà entre poc i mig ennuvolat al terç sud del país i al pla de Lleida. A la resta del territori es mantindrà entre mig i molt ennuvolat, i puntualment cobert pel creixement de nuvolades.

Pluja

Fins a mig matí s'esperen ruixats i tempestes a les comarques del terç oest del país, són probables a la resta del Pirineu i Prepirineu, i són possibles a altres punts del país. A partir de llavors s'aniran concentrant a les comarques del terç nord i de la resta de la meitat est, si bé seran possibles encara a altres punts de muntanya del prelitoral central. Seran d'intensitat entre feble i moderada, si bé localment seran forts, de matinada a l'oest i a la tarda a l'interior del quadrant nord-est. Aniran acompanyats de calamarsa i/o pedra i de ratxes fortes de vent. Les acumulacions al llarg del dia seran entre minses i poc abundants, si bé a punts del terç oest i a l'interior del quadrant nord-est seran localment abundants.

Temperatures

Temperatura mínima lleugerament més baixa. La màxima serà entre lleugerament i moderada més baixa en general, tret del litoral sud, on es mantindrà similar. La mínima es mourà entre els 11 i 16 ºC al Pirineu, entre 17 i 22 ºC al prelitoral, entre 19 i 24 ºC al litoral i entre 14 i 19 ºC a la resta. La màxima arribarà a valors d'entre 22 i 27 ºC al Pirineu i entre 26 i 31 ºC a la resta, per bé que seran puntualment més altes al sud-oest.

Vent

A l'Empordà i a l'extrem sud bufarà Tramuntana i Mestral entre fluix i moderat amb cops forts de matinada i sobretot al final del dia. A la resta el vent serà fluix i variable, si bé al centre del dia serà fluix amb cops moderats, amb domini del component oest a la meitat oest, i del sud i est a la resta. A més, hi haurà cops forts en moments de xàfec.

Tendència per a demà

Cel poc ennuvolat en general. Amb tot, de matinada la nuvolositat serà més abundant a la meitat est i al vessant nord del Pirineu. Durant el matí la nuvolositat tendirà a trencar-se, si bé quedaran intervals de núvols baixos al litoral, sobretot al sector central. A partir de migdia creixeran nuvolades al Pirineu i Prepirineu que localment dexaran el cel molt ennuvolat.

Temas

Comentarios

Lea También