Más de Tarragona

El Temps a Tarragona: treva de sol abans de pluges generalitzades

La previsió meteorològica d'aquest dijous, 23 de maig

Diari de Tarragona

Whatsapp
La predicció meteorològica d'aquest dijous a Tarragona. FONT: Meteo.cat

La predicció meteorològica d'aquest dijous a Tarragona. FONT: Meteo.cat

Previsió per a avui

Durant el matí s'imposarà l'ambient assolellat. A partir de migdia creixeran nuvolades al Pirineu i al Prepirineu, on quedarà molt ennuvolat, sobretot al sector occidental. A més, durant la tarda augmentaran d'oest a est els núvols alts i mitjans i, a partir del vespre el cel quedarà molt ennuvolat. Independentment, durant el matí hi haurà núvols baixos al litoral sud que durant la tarda afectaran altres punts del litoral.

Pluges

A partir de la tarda s'esperen xàfecs al Pirineu i al Prepirineu. A partir del vespre és probable que afectin altres punts del terç oest. Seran d'intensitat entre feble i moderada i localment aniran acompanyats de tempesta. S'acumularan quantitats de precipitació minses o localment poc abundants.

Temperatures

Temperatura entre lleugerament i moderadament més alta, tant la mínima com la màxima. Malgrat tot, a punts del litoral central i sud la temperatura màxima serà semblant o lleugerament més baixa. Els valors mínims es mouran entre 3 i 8 ºC al Pirineu, entre 7 i 12 ºC al Prepirineu i a la depressió Central, entre 9 i 14 ºC al prelitoral, i entre 12 i 17 ºC al litoral. Els valors màxims oscil·laran entre 18 i 23 ºC al litoral, entre 27 i 32 ºC a l'interior de les Terres de l'Ebre, a ponent i al Prepirineu Occidental, i entre 23 i 28 ºC a la resta del territori.

Vent

Fins a mig matí i de nou a partir del vespre el vent bufarà fluix i de direcció variable, amb nombroses estones de calma a l'interior i amb predomini del terral fluix al litoral. Durant la resta del dia bufarà fluix amb cops moderats de component sud al litoral i al prelitoral, mentre que girarà de component oest a sud a la resta.

Tendència per a demà

Cel molt ennuvolat o cobert amb creixement de nuvolades. Malgrat tot, s'obriran algunes clarianes transitòries durant les hores centrals del dia, sobretot a la meitat sud i a ponent.

Temas

Comentarios

Lea También