El Temps a Tarragona: un dia d'estiu soportable

La previsió meteorològica d'aquest dimecres 14 d'agost

13 agosto 2019 10:41 | Actualizado a 14 agosto 2019 11:38
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Previsió per a avui

Cel serè o poc ennuvolat pel pas de bandes de núvols alts i mitjans fins a migdia. A banda, a partir de llavors creixeran nuvolades a punts del Pirineu, del Prepirineu i del massís del Port, que localment deixaran el cel mig ennuvolat en aquests sectors. Independentment, de matinada i fins a primera hora del matí hi haurà intervals de núvols baixos a punts de la meitat est, així com al litoral i prelitoral central al final de la jornada.

Temperatures

La temperatura mínima serà semblant o lleugerament més baixa, mentre que la màxima serà entre lleugerament i moderadament més alta. La mínima voltarà entre 8 i 13 ºC al Pirineu, entre 17 i 22 ºC al litoral i entre 12 i 17 ºC a la resta del territori. Per la seva banda, la màxima voltarà entre 23 i 28 ºC al Pirineu, entre 29 i 34 ºC a Ponent i a les Terres de l'Ebre, i entre 26 i 31 ºC a la resta de Catalunya.

Vent

Fins a mig matí bufarà la tramuntana a l'Empordà, moderada amb cops forts, mentre que a les Terres de l'Ebre bufarà mestral entre fluix i moderat amb algun cop fort. A la resta, el vent serà fluix i de direcció variable a l'inici i al final del dia. En general, durant les hores centrals de la jornada s'imposarà el vent de component sud i est a la meitat est i de sud i oest a la resta, entre fluix i moderat amb algun cop fort.

Tendència per a demà

Fins a primera hora del matí hi haurà intervals de núvols baixos al litoral i prelitoral central que deixaran el cel puntualment molt ennuvolat. A la resta el cel romandrà serè o poc ennuvolat. Al llarg del matí la nuvolositat minvarà, malgrat que creixeran nuvolades al Pirineu i al quadrant nord-est. A més, a partir del migdia creixeran nuvolades a altres punts de muntanya. Al final del dia la nuvolositat tornarà a augmentar al litoral i prelitoral central, així com a la resta de la meitat est, fins a deixar el cel entre mig i molt ennuvolat. Independentment, al vessant nord del Pirineu la nuvolositat minvarà a partir del vespre.

Comentarios
Multimedia Diari