Más de Tarragona

El Temps a Tarragona: xafogor a la costa i calor en augment

La previsió meteorològica d'aquest dimecres 3 de juliol

Diari de Tarragona

Whatsapp
La predicció meteorològica d'aquest dimecres a Tarragona. FONT: Meteo.cat

La predicció meteorològica d'aquest dimecres a Tarragona. FONT: Meteo.cat

Previsió per a avui

Cel serè o poc ennuvolat pel pas d'algun núvol alt i prim. Malgrat això, a partir de migdia i durant la tarda creixeran nuvolades al Pirineu, Prepirineu i interior del quadrant nord-est, i algun núvol d'evolució diürna a altres punts de muntanya de l'interior del país, que deixaran el cel entre mig i molt ennuvolat. Independentment hi haurà algun núvol baix al litoral sud de matinada.

Temperatures

La temperatura mínima serà similar o lleugerament superior. Oscil·larà entre 11 i 16 ºC al Pirineu, entre 15 i 20 ºC al Prepirineu, entre 16 i 21 a la depressió Central i al prelitoral, i entre 19 i 24 ºC al litoral. En canvi, la màxima serà similar o lleugerament més alta al litoral i lleugerament superior a la resta. Oscil·larà entre 27 i 32 ºC al litoral, entre 33 i 38 ºC a Ponent i a la Catalunya Central, i entre 31 i 36 ºC a la resta.

Visibilitat

La visibilitat serà bona en general, si bé hi haurà calitja a causa de la presència de pols en suspensió arreu. A banda, hi haurà algun banc de boirina de matinada a punts de la meitat sud del litoral.

Vent

Vent fluix i de direcció variable de matinada i a la nit. La resta del dia s'imposarà el vent de component sud en general, si bé durant el matí hi haurà intervals de component est al litoral nord; arreu bufarà entre fluix i moderat, tot i que hi haurà algun cop fort al terç sud durant la tarda.

Tendència per demà

Domini del cel serè al matí, si bé de matinada hi haurà algun núvol baix al litoral sud. A partir de migdia creixeran nuvolades al Pirineu que deixaran el cel entre mig o molt i molt ennuvolat. En paral·lel, durant la tarda arribaran alguns núvols alts i mitjans per l'oest del país.

Temas

Comentarios

Lea También