El Temps a Tarragona. Les temperatures remunten lleugerament

La previsió meteorològica d'aquest dimecres, 6 d'octubre

05 octubre 2021 09:07 | Actualizado a 05 octubre 2021 09:40
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Situació general

Predomini del cel serè o poc ennuvolat en general, si bé a punts del sector central del litoral i prelitoral i del quadrant nord-est hi haurà la presència de núvols baixos que deixaran el cel entre mig i molt ennuvolat de forma local, sobretot durant el matí i a partir del vespre. Independentment, al vessant nord del Pirineu estarà mig o localment molt ennuvolat fins a primera hora de la tarda.

Precipitacions

Fins a finals del matí s'espera algun ruixat local, d'intensitat entre feble i moderada, a punts del sector central del litoral i prelitoral i interior del quadrant nord-est del país i no se'n descarta algun a partir de llavors. S'acumularan quantitats entre minses o poc abundants de precipitació.

Temperatura

Temperatura mínima semblant, si bé al sector central del litoral, interior del quadrant nord-est i litoral nord pujarà lleugerament. La màxima no experimentarà canvis importants, si bé a punts del litoral i prelitoral, i a punts del Pirineu podrà baixa entre lleugerament i moderadament.

Visibilitat

La visibilitat serà bona o excel·lent en general, tret de zones elevades del quadrant nord-est i del sector central del litoral i prelitoral on serà regular. Es formaran algunes boires o boirines matinals a valls i fondalades de l'interior.

Vent

Vent fluix i variable amb predomini del component sud i oest al centre del dia. A banda, bufarà tramuntana forta o localment molt forta tot al dia a l'Empordà, i mestral a les Terres de l'Ebre entre fluix i moderat, amb cops forts fins a primera hora del matí.

Comentarios
Multimedia Diari