El Temps a Tarragona: Cel tapat amb possibles precipitacions febles

La previsió meteorològica d'aquest dimarts, 21 de setembre

20 septiembre 2021 09:05 | Actualizado a 20 septiembre 2021 10:14
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Situació general

De matinada el cel estarà serè, si bé a la meitat sud del litoral estarà entre mig i molt ennuvolat. Al llarg del matí augmentarà la nuvolositat arreu alhora que creixeran nuvolades i quedarà el cel mig ennuvolat, localment molt ennuvolat o cobert a la meitat nord i est del país durant la tarda. Al llarg de la nit la nuvolositat tendirà a minvar. Independentment, al vessant nord del Pirineu, el cel estarà molt ennuvolat o cobert durant tota la jornada, amb algunes clarianes durant les hores centrals del dia.

Precipitacions

Fins a migdia és probable algun ruixat al sud del litoral Central i nord de la Costa Daurada. A partir de migdia, s'esperen ruixats dispersos al Pirineu i Prepirineu i a punts de la meitat sud del país, i no se'n descarten a la resta del territori. Seran d'intensitat entre feble i moderada i acumularan quantitats entre minses i poc abundants. És possible que la precipitació vagi acompanyada de tempesta.

Temperatura

La temperatura mínima serà semblant o lleugerament més alta a la meitat nord, i serà similar o lleugerament més baixa a la resta. Es mourà entre els 5 i 10 ºC al Pirineu, entre els 8 i 13 ºC al Prepirineu i a la depressió Central, entre els 11 i 16 ºC al prelitoral, i entre els 13 i 18 ºC al litoral. Per la seva banda, la màxima baixarà entre lleugerament i moderadament, si bé a punts del terç nord es mantindrà semblant. Oscil·larà entre els 17 i 22 ºC al Pirineu, més baixa al vessant nord, i al Prepirineu, entre els 19 i 24 ºC a la resta.

Visibilitat

La visibilitat serà bona en general i regular a la Val d'Aran. Nogensmenys, de matinada hi haurà alguns bancs de boira o boirina a valls i fondalades de l'interior.

Vent

Bufarà mestral a les Terres de l'Ebre fins a mig matí i tramuntana a l'Empordà, que persistirà al nord del Cap de Begur la resta de la jornada. Bufaran d'intensitat moderada amb cops forts, i algun de molt fort a l'Empordà. A la resta, el vent bufarà fluix i de direcció variable fins a mig matí. A partir d'aleshores s'imposaran els components sud i est, en general entre fluix i moderat.

Comentarios
Multimedia Diari