El Tió arriba al Morell

Del 22 al 24 de desembre hi ha diversos actes nadalencs programats.

20 diciembre 2017 18:51 | Actualizado a 20 diciembre 2017 19:16
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Arriba un dels darrers caps de setmana de l’any, i just el primer abans del dia de Nadal. Al Morell s’hi han programat un seguit d’activitats
plenes de màgia nadalenca per amenitzar aquestes dates tal i com es requereix.

El proper 22 de desembre i després d’un llarg viatge, el Patge Reial arribarà a la Llar d’Infants del Morell a partir de les 10h del matí, per tal de recollir algunes de les cartes dels infants de la Llar i desitjar-los un Bon Nadal.

A partir de les 15h i organitzada per l’AMPA de la Llar d’Infants, s’hi durà a terme, també a la Llar, una cantada de Nadales amb la Coral Guspira i amb les famílies.

El mateix dia a les 18h, però en aquest cas al Centre de Serveis per la Gent Gran, es realitzarà el Caga Tió per part dels seus usuaris, els veïns i veïnes d’edat més avançada del poble.

Si hi voleu participar, l’organització i inscripcions es duen a terme des de l’Associació de Jubilats i Pensionistes del Morell. També el divendres però al Teatre-Auditori, a partir de les 19h l’Associació Cultural Sardanista del Morell organitza un concert de Nadal de Cobla totalment gratuït.

I per acabar el 22 amb gresca, a partir de les 24h, hi haurà música i ball a la Festa pre-Nadal que es realitzarà gratuïtament a la Sala Polivalent del Centre Cultural.

Per al dissabte 23 hi ha programat el tradicional espectacle de dansa que aplegarà avis, pares i germanes de ballarins i ballarines al Teatre-Auditori. L’AMPA del C.E.I.P. Ventura Gassol organitza el Festival de Dansa “El Trencanous”, el tradicional ballet amb partitura de Txaikovski, al qual s’hi podrà accedir amb una participació de només 2€.

I per acabar el cap de setmana amb la mateixa il·lusió que la vam començar, el dia 24 es realitzarà al Hall de l’Ajuntament a partir de les 11h, “El Tió s’ha tirat un pet!”, el tradicional Caga Tió per als més petits del municipi.

Tot seguit, i després de la missa, a la parròquia de Sant Martí del Morell es realitzarà una cantada de nadales sota el títol “Cantem al Nadal”, a càrrec de la Coral Guspira del Morell. I si encara no n’heu tingut prou de gresca i xerinola, a partir de les 24h, hi tornarà a sonar música a la Sala Polivalent del Centre Cultural amb la Festa del Gall d’Indi, activitat organitzada pel Bar El Centru.

Amb totes aquestes activitats, El Morell arribarà a la setmana que té més dies festius nadalencs de tot l’any: la del 25 al 31. És concretament durant aquesta, quan se celebrarà, un any més, el Parc de Nadal. Per tant, tots aquells nens que vulguin seguir gaudint dels darrers dies més màgics de l’any, ho podran fer al Pavelló Municipal del 27 fins el 29 de desembre.

D’11 del matí fins a 14h del migdia i de 16h de la tarda fins a les 19h del vespre, els més petits hi trobaran inflables, activitats i tallers diversos, fins i tot, amb cossos de seguretat. Les activitats del Parc de Nadal són totalment gratuïtes, tot i així, com a usuari cal ser conscient que l’organització del Parc de Nadal no es fa responsable dels infants fora del recinte del Pavelló Municipal.

Comentarios
Multimedia Diari