El Turó guanya el primer Premi Dret i Societat convocat pel despatx Roca i Junyent

L'acte va comptar amb  la presència del conseller de Terrori i Sostenibilitat, Damià Calvet; la consellera de Justícia, Ester Capella i la degana del col·legi de la Advocacia de Barcelona, Maria Eugènia Gay.

03 octubre 2019 11:37 | Actualizado a 05 octubre 2019 16:56
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Els alumnes Pablo Ardèvol Carlos Fontana, Federico Holgado, Joan Llauradó i Álvaro Mon, de 4t d'ESO; amb el tutor del treball, Pio Buqueras, han estat guardonats amb el 1r premi en la convocatòria de Dret i Societat convocat pel despatx d'advocats Roca&Junyent en la seva VI edició.

El premi va ser entregat ahir 2 d’octubre als esmentats alumnes al Col·legi d'advocats de Barcelona. L'acte va comptar amb  la presència del conseller de Terrori i Sostenibilitat, Damià Calvet; la consellera de Justícia, Ester Capella i la degana del col·legi de la Advocacia de Barcelona, Maria Eugènia Gay. El president de Roca&Junyent, el sr. Miquel Roca va fer entrega d’alguns dels premis de la nit.

El col·legi Turó era un dels 8 finalistes de quasi 100 col·legis i prop de 3.000 alumnes de tot Catalunya. El treball guardonat fet per aquests alumnes de Turó es titulava «Okupació d’habitatges: delicte o dret?» El col·legi Turó ja va ser guardonat amb el 1r Premi en la 3a edició d’aquest concurs, ara fa 3 anys.

En un primer moment del curs, els alumnes van rebre unes classes impartides per advocats de l'esmentat despatx, en un projecte que pretén transmetre als alumnes de secundària la importància del Drets Humans, el respecte, la tolerància i la convivència.

L'objectiu del projecte es fomentar entre els més joves el coneixement del valor cívic de les lleis i les normes, i la importància del seu respecte per a una convivència del valor cívic de les lleis i normes; la importància del seu respecte per a una convivència ordenada i harmònica; en definitiva, la rellevància de les normes i, com a part d'elles, del Dret.

Comentarios
Multimedia Diari