Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

El Vendrell rep la certificació de Destinació de Turisme Familiar

Una trentena d'establiments de la ciutat estan adherits al segell

ACN

Whatsapp
El conseller d'Empresa i Ocupació, Felip Puig, va lliurar aquest dimarts a l'alcalde del Vendrell, Martí Carnicer, la certificació de la ciutat com a Destinació de Turisme Familiar. El conseller i l'alcalde també van lli

El conseller d'Empresa i Ocupació, Felip Puig, va lliurar aquest dimarts a l'alcalde del Vendrell, Martí Carnicer, la certificació de la ciutat com a Destinació de Turisme Familiar. El conseller i l'alcalde també van lli

El conseller d'Empresa i Ocupació, Felip Puig, va lliurar aquest dimarts a l'alcalde del Vendrell, Martí Carnicer, la certificació de la ciutat com a Destinació de Turisme Familiar. El conseller i l'alcalde també van lliurar les plaques acreditatives als establiments i empreses adherits al segell DTF. En aquest cas deu allotjaments turístics (el 50% del total), deu restaurants, onze establiments d'activitats culturals, d'oci i de lleure i una oficina de turisme. Amb aquests xifres s'ha superat el mínim que l'Agència Catalana de Turisme exigeix per assolir la certificació de DTF, fet que confirma l'alt grau d'implicació del sector turístic, públic i privat, del municipi en aquest projecte.

Amb aquesta certificació, l'Agència Catalana de Turisme segueix apostant per al turisme familiar com un dels seus principals segments de mercat. En aquest sentit, un dels principals objectius del segell DTF per a un municipi com el Vendrell és el seu millor posicionament en relació a altres destinacions turístiques.

La regidora de Turisme, Eva Serramià, va destacar que aquesta certificació és fruit de molts anys de treball en un sector turístic que al Vendrell sempre ha tingut un caràcter familiar. L'alcalde, Martí Carnicer, va felicitar els establiments que han rebut la distinció i els va agrair el seu esforç i implicació per mantenir la qualitat dels serveis turístics del Vendrell i les seves platges de Coma-ruga, Sant Salvador i el Francàs. I el conseller Felip Puig va posar de relleu l'important creixement del turisme en el conjunt de Catalunya.

Temas

  • COMARQUES

Comentarios

Lea También